Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ: Χαλάρωμα πριν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις




Μια ξεχωριστή βραδιά επεφύλασσε χθες το βράδυ η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Λεβάντε στο προπονητικό τιμ και το ποδοσφαιρικό τμήμα, παραθέτοντάς τους το τραπέζι στην όμορφη αίθουσα του «ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΒΡΑΧΟΥ».
Καλεσμένοι στην όμορφη βραδιά ήταν τα μέλη της ΕΠΣ Ζακύνθου (παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας, Μπάμπης Κλαυδιανός ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Πρωταθλημάτων, Σάκης Κλάδης και ο Ταμίας, Τίμος Παπαδάτος).
Επίσης, καλεσμένοι ήταν και οι αθλητικοί συντάκτες, με τους Δημήτρη Πέττα και Σωκράτη Λειβαδά (Εφημερίδα ΕΡΜΗΣ και ioniansports), Κων/να Μπάστα (ioniansports), Διονύση Μπινιώρη (Εφημερίδα ΗΜΕΡΑ) και Γιώργο Αναγνωστόπου (ISLANDSPORT-FM και zantesport).

Ο προπονητής, Κώστας Κλάδης και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα πέρασαν μία όμορφη βραδιά, συζητώντας για το φετινό πρωτάθλημα, με το Δ.Σ. (Παναγιώτης Βάρτζελης (Πρόεδρος), Κώστας Μυλωνάς, Γιάννης Αρκαδιανός, Αναστάσιος Μυλωνάς, Αναστάσιος Καλανδρίας και Κατίδης) να τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου