Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Πρεμιέρα με ΑΕΚ στην Αμαλιάδα για το πρωτάθλημα - Όλο το πρόγραμμα



Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της φετινής Α1 άρχισε τη Δευτέρα (22/9) με την κλήρωση του πρωταθλήματος, ωστόσο εν όψει του πρώτου τζάμπολ στις 11 Οκτωβρίου υπάρχουν εκκρεμότητες ΑΚΟΜΑ σχετικά με τις ομάδες που θα συνθέσουν το παζλ της κατηγορίας.
Και τούτο διότι δεν διευκρινίστηκε αν τελικά ο Πανιώνιος θα αποχαιρετήσει οριστικά την Α1 ύστερα από τη μη εξασφάλιση αδειοδότησης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπως έχουμε αναφέρει πριν, ή τη θέση των Νεοσμυρνιωτών θα πάρει ως επιλαχούσα η Καβάλα, που τερμάτισε πέρσι στην τρίτη θέση της Α2.
 Έτσι, στη διαδικασία της κλήρωσης προέκυψε η... ομάδα Α, την οποία θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα ο Κολοσσός Ρόδου.
Από εκεί και πέρα, ο Κόροιβος στην πρεμιέρα υποδέχεται την ΑΕΚ στην Αμαλιάδα (την κέρδισε πέρυσι εκεί δυο φορές, μια για το πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο, ενω συνολικά έκανε το τρία στα τρία μαζί της, κερδίζοντας την και εκτός έδρας για το πρωτάθλημα).

Ενώ τα ντέρμπι λείπουν από την 1η αγωνιστική, με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Κηφισιά και τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πατρών.
Σε ό,τι αφορά την πρώτη φετινή κόντρα των «αιωνίων» στο πρωτάθλημα, αυτή θα γίνει στην 11η αγωνιστική, με τους Πειραιώτες να υποδέχονται τους «πράσινους» στο ΣΕΦ στις 28 Δεκεμβρίου.

 Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (11/10)
Πανελευσινιακός - Άρης
Ολυμπιακός - Απόλλων Πατρών
Παναθηναϊκός - Κηφισιά
Ομάδα Α - Κολοσσός Ρόδου
Κόροιβος Αμαλιάδας - ΑΕΚ
ΚΑΟΔ - Τρίκαλα
ΠΑΟΚ - ΑΓΟ Ρεθύμνου

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα της Α1 - ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου