Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Κάλεσμα στον κόσμο του με ΟΦΗ



Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ζάκυνθος ενόψει του μεθαυριανού αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλε του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Μια μεγάλη χρονιά, η πιο κρίσιμη καθοριστική και σημαδιακή για την ιστορία του Συλλόγου μας και του αθλητικού γίγνεσθαι αυτού του νησιού, είναι στο κατώφλι της. Με μεγάλους αγώνες, θυσίες, κόπους, ιδρώτα και μόχθο ολόκληρων δεκαετιών, η μεγάλη μας αγάπη ο ΑΠΣ Ζάκυνθος μας κάνει περήφανους με την πορεία του από άκρον εις άκρον.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια αλλά και περιττά. Η φετινή χρονιά είναι η πιο δύσκολη και κρίσιμη. Κάθε λάθος μετρά και δύσκολα διορθώνεται. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και τραχύς, πολύ σκληρός και αδυσώπητος. Είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να παλέψουμε κόντρα σε μεγαθήρια, ιστορικές ομάδες που και αυτές παίζουν κορώνα-γράμματα την υπόσταση τους. Ο ΑΠΣ Ζάκυνθος θα παίξει και φέτος για το λαό του, την ιστορία του και για το νησί μας. Σ’ αυτήν την προσπάθεια, σε αυτόν τον αδυσώπητο αγώνα σε θέλουμε κοντά μας. ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΑ. ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Την Τετάρτη στις 16.30 φιλοξενούμε τον ΟΦΗ για το κύπελλο Ελλάδος. Πρώτη φορά θα πατήσει το γήπεδο μας ομάδα Α’ Εθνικής και μουντιαλικός Προπονητής. Ας τους υποδεχτούμε όπως ξέρουμε. Ζακυνθινά, φιλόξενα, όμορφα. Ας πλημμυρίσουμε το στάδιο. ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. Η τιμή που αναγράφεται σ’ αυτό είναι μια εκδήλωση αγάπης δική σας προς τους ποδοσφαιριστές μας και συμμετοχή στα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μας. ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΖΑΝΤΕ!
Εκ του Δ.Σ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου