Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE 2: Ο Όμιλος του Ζακυνθιακού στην Γ' Εθνική



Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην ΕΠΟ τελικά κατέληξαν, μετά και την εξέλιξη με τον Άρη (που έρχεται κι αυτός οριστικά στην κατηγορία) στην τελική μορφή που θα έχει το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ενόψει πλέον και της κλήρωσης της Παρασκευής, από την οποία θα προκύψουν τα προγράμματα στους 4 ομίλους.
Συγκεκριμένα, για τον καταρτισμό των ομίλων, δεσπόζει η οριστική παρουσία του Αιολικού στον 3ο όμιλο, μαζί με τις ομάδες της Πελοποννήσου, της Δυτικής Αττικής, αλλά και της Εύβοιας. Αντίθετα, φεύγει ο Οπούντιος Μαρτίνου Φθιώτιδας (και πάει στο 2ο Όμιλο). Και θα έχει ο 3ος Όμιλος 15 συνολικά ομάδες.


 Τα δεδομένα για τον 3ο Όμιλο
* Το σκηνικό όπως διαμορφώνεται με τα ως τώρα οριστικά πλέον δεδομένα (απομένουν κι οι ανακοινώσεις, ίσως κι εντός της Πέμπτης) δεδομένα για τη σύνθεση του Ομίλου.

Ζακυνθιακός,

Δόξα Νέας Μανωλάδας,
ΠΑΟ Βάρδας,
Παναργειακός,
Καλαμάτα,
Παναρκαδικός,
Αχαϊκή,
ΠΑΟ Λουτρακίου,
Ερμής Κιβερίου,
Αστέρας Μαγούλας,
Βύζας Μεγάρων,
Πανελευσινιακός,
Μανδραϊκός,
Κύμη Εύβοιας και
Αιολικός Μυτιλήνης
(Αφού είναι 15 αναμένεται να υποβιβαστούν οι πέντε τελευταίες)...

 Οι άλλοι Όμιλοι
Οι άλλες εκκρεμότητες έχουν να κάνουν πλέον με την επικείμενη παρουσία του Άρη Θεσσαλονίκης (ήδη οριστικό) και της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, και οι δυο (αφού η ΕΠΟ τις δέχεται, αν κι έχουν λήξει οι δηλώσεις συμμετοχής γι' αυτή την κατηγορία...) θα τοποθετηθούν στον 1ο όμιλο, όπου θα βρίσκονται συνολικά 16 σωματεία.

1ος ΟΜΙΛΟΣ - 16 ομάδες
ΑΡΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΚΑΒΑΛΑ
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ NEOY ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ

2ος ΟΜΙΛΟΣ - 16 ομάδες
ΚΟΖΑΝΗ
ΛΕΥΚΑΔΙΑ
ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ
ΤΡΙΚΑΛΑ
ΠΥΡΑΣΟΣ

4ος ΟΜΙΛΟΣ - 14 ομάδες
ΗΡΟΔΟΤΟΣ
ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΣΩΝΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
ΓΙΟΥΧΤΑΣ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
ΚΗΦΙΣΙΑ
ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ

Εξάλλου, η σέντρα έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 14 Σεπτεμβρίου με την 1η αγωνιστική. Αν δεν αλλάξει κάτι λόγω που δεν έχουν ακόμα ελεγχθεί τα γήπεδα από τις Περιφέρειες (ψάχνει για άμεση λύση η ΕΠΟ σε αυτό). Και στις 21 Σεπτεμβρίου θα γίνει η 2η αγωνιστική.

Το Κύπελλο Γ' Εθνικής
Ενώ στις 28 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το Κύπελλο Γ' Εθνικής (με την ίδια περσινή μορφή του), δηλαδή δύο εβδομάδες μετά τη σέντρα στο πρωτάθλημα. Για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, η προθεσμία για τις ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή ήταν μέχρι τις 25 Αυγούστου (και με 300 ευρώ παράβολο).
Στα γραφεία της ΕΠΟ (αίθουσα Δ.Σ.), θα διενεργηθεί την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου η κλήρωση για τους αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής, (αμέσως μετά από του πρωταθλήματος) και θα προκύψουν τα ζευγάρια της διοργάνωσης.
Όπως και πέρσι, έτσι και τη νέα χρονιά, στην 1η αγωνιστική θα αγωνιστούν όλες οι ομάδες μεταξύ τους, σε κάθε όμιλο (του 3ου δηλαδή μεταξύ τους, κ.τ.λ.).
Προκειμένου να προκύψουν οι οκτώ που θα περάσουν (ανά όμιλο) για τη δεύτερη «στροφή» του θεσμού να λάβει χώρα στις 26 Οκτωβρίου, και την τρίτη φάση στις 10 Δεκεμβρίου.
Οι μετέπειτα ημερομηνίες θα οριστούν προσεχώς, ενώ ο τελικός ορίστηκε για τις 21 Μαρτίου, όπου το γήπεδο θα αποφασιστεί ανάλογα με τις δύο φιναλίστ ομάδες που θα διεκδικήσουν την κούπα (βάσει χιλιομετρικής απόστασης).

Πηγή: iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου