Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ: Επίσημη «πρώτη» με υψηλούς στόχους (Photos)



Την επίσημη «πρώτη» της πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Λεβάντε.
Παρουσία του Προέδρου της ομάδας, Παναγιώτη Βάρτζελη, σύσσωμου του Δ.Σ., τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστών, προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός. Από πλευράς της διοργανώτριας αρχής παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών Ομάδων, Ντίνος Σεμιτέκολος.
Μετά τον αγιασμό, στους παίκτες μίλησε ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Βάρτζελης. Τους ευχήθηκε καλή χρονιά και να πετύχουν το στόχο τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο κ. Σεμιτέκολος, ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά καθώς επίσης και επίτευξη των στόχων τους.

Ακολούθησε η καθιερωμένη φωτογράφηση στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ, ενώ στο τέλος της προπόνησης, τους παίκτες και δημοσιογράφους περίμενε ένας πλούσιος μπουφές με γλυκά και αναψυκτικά.
Το φετινό ρόστερ του Α.Ο. Λεβάντε απαρτίζεται από τους:

Τερματοφύλακες
Μαρίνος Κυριάκος, Μαμφρέδας Διονύσιος, Βορίσσης Χρήστος, Μαρκαντωνάτος Δημήτρης

Αμυντικοί
Σοφός Διονύσιος, Σοφός Γιάννης, Τσώλης Ιάσονας, Ματαράγκας Δημήτρης, Κωστής Αγγελος, Δούμουρας Πάρης, Λογοθετης Παναγιώτης, Μαρίνος Νίκος (Ουγγαρος)

Μέσοι
Πολίτης Νίκος, Νένδος Αλκαίος, Μαρίνος Γιάννης, Κομιώτης Αλέξης, Σκέμπη Αντώνης, Μαλαφούρης Τάσος, Τριανταφυλλίδης Θεόφιλος, Πατήρης Άκης, Κομιώτης Γιάννης, Μυλωνάς Τάσος.

Επιθετικοί
Κομιώτης Χρήστος, Μαλαφούρης Σάκης, Ματαράγκας Νίκος, Πλέσσας Ανδρέας, Σούλα Τόνι, Γκελάϊ Ζενέλ, Μπαλαράμπε Σαδίκ.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου