Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Α.Ο. ΛΕΒΑΝΤΕΣ: Ο νέος Πρόεδρος, Παναγιώτης Βάρτζελης στο zantesport



Πριν λίγες ημέρες η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Λεβάντες ανακοίνωσε ότι νέος Πρόεδρος της ομάδας θα είναι ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, Παναγιώτης Βάρτζελης. Ο κ. Βάρτζελης είναι στη διοίκηση τα τελευταία 10 χρόνια, βοηθώντας την ομάδα του χωριού του.
Γεννήθηκε το 1974, κατοικεί στο Γαλάρο και είναι παντρεμένος με την κα. Νατάσα Σταμίρη με την οποία έχουν τρεις γιούς. Είναι Γεωπόνος και διατηρεί κατάστημα με επιστημονική υποστήριξη καλλιεργειών, φυτοφάρμακα, λιπάσματα, αγροεφόδια, ζωοτροφές και μελισσοκομικό εξοπλισμό, στο Σαρακινάδο. Ο κ. Βάρτζελης παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας.


Πρόεδρε, τι σας έκανε να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό και ειδικά με το ποδόσφαιρο;
Αρχικά κύριε Αναγνωστόπουλε σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε  να με φιλοξενείται στην ιστοσελίδα σας. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα.
Το ποδόσφαιρο το αγαπάω από παιδί. Με τον ΛΕΒΑΝΤΕ ασχολούμαι 10 χρόνια σαν μέλος του ΔΣ. Φέτος αποφάσισα να βοηθήσω πιο ενεργά. Είναι η ομάδα του χωριού μου θέλω να την συντηρήσουμε και να την αναβαθμίσουμε.

Αρκετές ομάδες έχουν ενισχυθεί φέτος. Πιστεύετε ότι θα δούμε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών;
Απ΄ ότι φαίνεται θα έχουμε το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και μας περιμένει μια ενδιαφέρουσα σεζόν.

Ο Α.Ο. Λεβάντες πού μπορεί να φτάσει; Πιστεύετε ότι φέτος είναι η χρονιά του;
Φέτος με την πρόσληψη του κυρίου Κώστα Κλάδη ενός καταξιωμένου τεχνικού και σε συνδυασμό με το έμψυχο υλικό το οποίο πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλό ,έχουμε υψηλούς στόχους και δεν το κρύβουμε. Το αν θα είναι η χρονιά μας θα το δούμε. Σημαντικό πάντως είναι η παραμονή της ομάδας σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια.

Έχει μέλλον το ζακυνθινό ποδόσφαιρο;
Πιστεύω ότι έχει. υπάρχουν πολλά παιδιά που το αγαπούν. Το βλέπω και στις ακαδημίες ποδοσφαίρου που πάω και εγώ τον γιό μου. Το θέμα είναι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο να φτιάξουμε ένα περιβάλλον υγιές και καθαρό που να απορροφά όσους το αγαπούν και θέλουν να ασχοληθούν με αυτό και όχι να τους διώχνουμε. Αυτός πρέπει να είναι στόχος όλων μας παραγόντων και δημοσιογράφων για να έχουμε ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον.



Ο κ. Βάρτζελης μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του στον Λεβάντε, Κώστα Μυλωνά και Γιάννη Αρκαδιανό
 κατά την κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ζακύνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου