Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΜΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΩΝ: Ήττα της ΕΠΣ Ζακύνθου (2-1) στην Κεφαλονιά (Photos)

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Κεραμειών για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων οι παίδες της Κεφαλονιάς πήραν τη νίκη με ανατροπή και σκορ 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Ζακύνθου. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και τις δυο ομάδες να θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο με στόχο να μπουν με το «δεξί» στις φετινές τους υποχρεώσεις. Οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες ήταν λιγοστές ιδιαίτερα στο δεύτερο 40λεπτο όπου εκτός το γκολ της Κεφαλονίτικης νίκης είχαμε μόνο μια φάση απέναντι στις δυο εστίες!!! Η Κεφαλονιά πιο ουσιαστική κατάφερε να πάρει τελικά τους τρεις βαθμούς και να «ξορκίσει» το περυσινό κακό που δεν κέρδισε έναν βαθμό! 


Φάσεις και γκολ 
Ένα κόρνερ από αριστερά του Τανουσάι στο 8’ παραλίγο να ξεγελάσει τον Βαρβαρίγο αλλά ευτυχώς για αυτόν η μπάλα θα βρει στη ρίζα της δεξιάς δοκού και θα καταλήξει άουτ. 
Στο 22’ ο Τανουσάι εκτελεί ένα μακρινό φάουλ η μπάλα θα φτάσει στην περιοχή στον Καλαφάτη, αυτός θα πιάσει την κεφαλιά για να την στείλει λίγο άουτ πάνω από το αριστερό «Γ» της εστίας του Ζακυνθινού τερματοφύλακα. 
ΓΚΟΛ: Στο 28’ ο Γουσέτης θα κερδίσει τις κόντρες στην περιοχή και με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αντωνίου δίνοντας το προβάδισμα στη Ζάκυνθο με 0-1. 
ΓΚΟΛ: Κόρνερ από αριστερά στο 36’ του Τανουσάι, η μπάλα στην περιοχή της Ζακύνθου, εκεί από μια αμυντική αδράνεια ο Καμπανός με διπλή προσπάθεια και σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση και το 1-1. 
Με ισόπαλο το σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο 40λεπτο. 
Στο δεύτερο έπεσε αρκετά ο ρυθμός του παιχνιδιού και το μόνο που άλλαξε ήταν το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Κεφαλονιάς. 
ΓΚΟΛ: Έτσι στο 51’ ο Τανουσάι θα εκτελέσει απ’ ευθείας ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και δεξιά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Βαρβαρίγου παρά την προσπάθεια του νεαρού τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων χαρίζοντας μάλιστα, όπως εκ των υστέρων αποδείχτηκε, με αυτή την ανατροπή τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 2-1.
Τέλος στο 66’ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να απειλήσουν αλλά το σουτ που επιχειρεί εκτός περιοχής ο Μεταξάς δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τον Αντωνίου που αποκρούει. 
Διαιτητής ο κ. Παν. Τσιρογιάννης με βοηθούς τους κ.κ. Νικ. Μακρυπόδη από την Αχαία και Γερ. Αντωνάτο από την Κεφαλλονιά. 

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Διον. Λιονάτος), Αντωνίου, Σπαθής, Παπαναστασάτος, Καμπανός, Καππάτος, Τριανταφύλλης, Παπαδάκης Παντ. (69΄Μουρελάτος Χρ.), Τανουσάι, Γιαννάτος (56' Φωκάς), Καλαφάτης, Τριανταφυλλίδης (47΄Παπαδάκης Γερ.) 

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου:(Νικ. Βουρδούνης), Βαρβαρίγος, Κοτσώνης, Πομόνης Ι., Θεοδόσης (77' Λυμπερόπουλος),  Δρόσος, Σέλληνας, Γουσέτης, Πομόνης Κ., Θεοδώρου, Μεταξάς, Βαρδακαστάνης.


Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ - Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  1-1 
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στην Σπιάντζα στον Πύργο η τοπική Ε.Π.Σ. Ηλείας αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Αιτωλοακαρνανία. Οι παίδες της Ηλείας προηγήθηκαν στο 9’ με τον Κάρδαρη, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 20’ με τον Τσουκαλά. Και οι δυο ομάδες στην εξέλιξη του αγώνα είχαν ευκαιρίες, οπότε το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο. 

Οι συνθέσεις 
ΗΛΕΙΑ: Βλάχος, Πυλαρινός, Καρλέτσης (55’ Μπάλας), Βασιλικόπουλος, Παναγιωτακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Λούσκος (64’ Αθανασίου), Βασιλακόπουλος, Κάρδαρης, Παπαλάμπρος (50’ Λούρμπας), Δρακόπουλος 
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Κούρτης, Ζερβουδάκος, Χοχτούλας, Μελιάδης, Λιάβδας, Ποσονίδης (40’ Ντούλιας), Ζαρλακούτης, Ράπτης, Πιστιόλας (50’ Πανταζής), Σκόνδρας (60’ Φραγκούλης), Τσουκαλάς.



πηγή:  sportsthea.blogspot.gr
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου