Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΚΥΠΕΛΛΟ: Η Α.Ε. Γερακαρία στη φάση των «16»


Φωτό αρχείου

Χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι, στο γήπεδο Αγγερικού, για να βγει νικητής στο ματς κυπέλλου ΑΕ Γερακαρία-Αετός Καλλιπάδου. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι και πήραν την πρόκριση στην φάση των «16» που θα αντιμερωπίσουν (εντός) τον Αστέρα Μαχαιράδου.
Το παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Αγγερικού ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, λόγω κάποιου προβλήματος με τα δίχτυα στο ένα τέρμα, αλλά και με τις φανέλες των δύο ομάδων (ήταν σχεδόν οι ίδιες), με τους γηπεδούχους να αλλάζουν αυτοί εμφάνιση.

Πολύ γρήγορα, μόλις στο 2ο  λεπτό οι φιλοξενούμενοι του Θοδωρή Δραγώνα, ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Ακη Ρένεση. Με αυτό το αποτέλεσμα πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 88΄ με καταπληκτικό γκολ του Ζαραλίγκα. Ετσι τελείωσε το 90λεπτο (1-1), αλλά και η ημίωρη παράταση. Στα πέναλτι οι γηπεδούχοι ευστόχησαν με τους Ντόστη, Καμπεράι και Πατρίκιο, ενώ οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν και στα τρία (δύο εκτός εστίας και το άλλο το απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου