Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Τέλος ο Σάκης Πυλαρινός από τη διοίκηση!


Ο Πυλαρινός δίπλα από τον προπονητή, Δημήτρη Φωτόπουλο

Με ανακοίνωσή του ο… πρώην πλέον παράγοντας του Υπερίωνα Αμαλιάδας, Σάκης Πυλαρινός θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας, επικαλούμενος προσωπικό λόγο. Ο Πυλαρινός «υπηρέτησε» το σύλλογο τα τελευταία 5 χρόνια, περίπου, προσφέροντας πάρα πολλά (και σαν αθλητής, αλλά και σαν διοικητικός παράγοντας). Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:


«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα στο σύλλογο. Πιστεύω ότι έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι στην ανοδική, χρόνο με το χρόνο, πορεία της ομάδας από την ίδρυσή της. Ο σύλλογος πιστεύω ότι έχει συνέχεια και πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι που μένουν πίσω είναι ικανοί να τα καταφέρουν και το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου γιατί αυτή η ομάδα φάνηκε ότι δεν είναι κομήτης.
Ο λόγος που παραιτούμαι είναι καθαρά προσωπικός και αν χρειαστεί να βοηθήσω εκτός ομάδας θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Νίκο Φραγκιά και Δημήτρη Φωτόπουλο που μέχρι κάποιο σημείο συνεργάστηκα άψογα μαζί τους και έμαθα από αυτούς πάρα πολλά πράγματα. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους για τη δύσκολη αυτή συνέχεια που έχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου