Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Όταν τελειώνει το απορρυπαντικό...

Μπορεί ο Φυντάνης να συμφώνησε να αναλάβει τον Πανηλειακό, όμως τα προβλήματα δεν λείπουν. Πιο πρόσφατο, η έλλειψη απορρυπαντικού για τον καθαρισμό του ρουχισμού!

Τη συνέχεια του πρωταθήματος βλέπει πλέον ο Πανηλειακός, θέλοντας πολύ να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αλλά με τα διάφορα προβλήματα στην ομάδα να παραμένουν...
Υπενθυμίζεται ότι πλέον νέος τεχνικός του Πανηλειακού είναι ο Ηλίας Φυντάνης, ενώ έρχονται μαζί του και δυο μέλη στο τεχνικό τιμ, ο Ανδρέας Λαυδαριάς (ως άμεσος συνεργάτης του τεχνικού) και ο Άγγελος Μπασσιός (γυμναστής).

Από τους νυν ανθρώπους της ομάδας έχει ήδη αναφερθεί ότι θα συνεχίσει στο τιμ κι οΦράνκο Περίλι, ο Ιταλός, βοηθός του Καβάλο στο προηγούμενο τεχνικό τιμ, και που είχε την τεχνική αρμοδιότητα τις τελευταίες μέρες (καθώς και στο ματς της Ριζούπολης).
Ακλόνητα τα (συνεχή) προβλήματα...
Ένα βασικό χαρακτηριστικό των (πολλών και διαφόρων ειδών) προβλημάτων είναι και αυτό που υπάρχει με τον ελλιπέστατο ρουχισμό της ομάδας! Έχοντας περάσει τόσος καιρός από την έναρξη των δραστηριοτήτων, αλλά και με την εποχή πλέον να έχει αλλάξει, οι ελλείψεις στο αθλητικό υλικό της ομάδας παραμένουν πάρα πολύ μεγάλες!
Τόσο στον προπονητικό ρουχισμό (όπου ακόμα χρησιμοποιούνται κάποια είδη προηγούμενων σεζόν...), όσο και στον αγωνιστικό (αλλά και στον ενδιάμεσο, όπως φόρμες αποστολής, και άλλα σχετικά)!
Τη Δευτέρα μάλιστα (που τελικά δεν υπήρχε ολόκληρο ρεπό όπως είχε αναφερθεί αρχικά από ανθρώπους της ομάδας, αλλά οι παίκτες που ήταν στην αποστολή είχαν κληθεί στη Συντριάδα από τον εκτελούντα χρέη τεχνικού, Περίλι, για να κάνουν προπονητικό πρόγραμμα αποκατάστασης κ.τ.λ.), τα διαθέσιμα ρούχα δεν έφταναν για όλους, αφού, κατά πληροφορίες, είχε τελειώσει το... απορρυπαντικό και δεν είχαν προλάβει να πλυθούν όλα!!!
Έτσι, με δεδομένη την αδυναμία πραγματοποίησης προπόνησης στο γήπεδο, έγινε μετάβαση σε γυμναστήριο της πόλης (του προσφέροντα και φέτος στην ομάδα υπηρεσίες μασέρ και φυσικοθεραπευτή, Αλέκου Μπρη), με ασκήσεις σε όργανα εκεί.

Πηγή: iliaoikonomia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου