Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Γκρίνια και αποχή!



Στον… αέρα τα πάντα στον Πανηλειακό, καθώς την Τρίτη απείχαν απ’ την προπόνηση παίκτες και τεχνικό τιμ, λόγω των οικονομικών οφελών. Άφαντη η διοίκηση!
Πολύ δύσκολα τα πράγματα στον Πανηλειακό που λόγω της οικονομικής στενότητας του συλλόγου, επηρεάζει η λειτουργία του τμήματος!
Είναι χαρακτηριστικό ότι η προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση της Τετάρτης δεν έγινε, λόγω αποχής ΚΑΙ του τεχνικού τιμ αλλά ΚΑΙ των παικτών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για οικονομικά θέματα που δεν έχουν ακόμα εκπληρωθεί.

Όταν ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή, ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων»  Σάκης Κανακίδης που βρισκόταν ακόμα στην Αθήνα, κυρίως για να επιληφθεί θεμάτων με προσφυγές κατά της ΠΑΕ Πανηλειακός ξεκίνησε εσπευσμένα για να επιστρέψει στον Πύργο.
Περίπου στις 16:00, στη Συντριάδα βρέθηκαν συγκεντρωμένοι, εντός των αποδυτηρίων του αθλητικού κέντρου, και το τεχνικό τιμ, και οι παίκτες. Προφανώς περιμένοντας τον...
Όμως, λίγα λεπτά πριν τις 17:00 και χωρίς ούτε να έχει ακόμα φτάσει ο Κανακίδης, ούτε κανείς άλλος να εμφανιστεί για να μιλήσει σε παίκτες και τεχνικό τιμ, αποχώρησαν όλοι!
Χωρίς βέβαια και πάλι να γίνει προπόνηση!

Πηγή: Iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου