Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Συνάντηση για το Παιδικό πρωτάθλημα



Με τους εκπροσώπους επτά σωματείων, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη (02/10) η συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣ Ζακύνθου στο Γαϊτάνι, για το Παιδικό πρωτάθλημα.
Από την πλευρά της Ένωσης υποδέχτηκαν τους εκπροσώπους των ομάδων, ο Πρόεδρος Κώστας Μαρίνος Ξανθός, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Σάκης Κλάδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Μικτών ομάδων Ντίνος Σεμιτέκολος. Παρόντες ήταν και οι δύο (νέοι) Ενωσιακοί προπονητές, Νίκος Μπουρδούνης και Απόστολος Τζαμαλής.
Από την πλευρά των ομάδων παραβρέθηκαν οι: Στράτος Κουρούμαλος (STRATOS FC), Σπύρος Φιορεντίνος (Απόλλων και εκπροσώπησε και την Δόξα Πηγαδακίων), Θεόδωρος Πομώνης (Α.Ο. Τσιλιβή), Δημήτρης Καρτσακλής (Ελατιακός), Νίκος Κεφαλληνός (Εθνικός Σκουλικάδου), Απόστολος Τζαμαλής (Αχιλλέας) και Αλέκος Αντίοχος (Αστέρας Μαχαιράδου).

Το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, Σάκης Κλάδης ο οποίος τόνισε ότι θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να μην πάμε στον Απρίλιο, όπως πέρυσι, και τόνισε δύο σημαντικά προβλήματα.
Πρώτον, το πώς θα βρεθεί η φόρμουλα έτσι ώστε το πρωτάθλημα να έχει επίσημο χαρακτήρα και να μην ονομαστεί και πάλι τουρνουά. Αυτό έγκειται στο γεγονός ότι αργούν να εκδοθούν δελτία των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών από την ΕΠΟ, οπότε δεν θα προλάβουν. Χαρακτηριστικά ήταν τα παραδείγματα των κ.κ. Κουρούμαλου και Πομώνη που είχαν περιπτώσεις τριών και δύο ετών καθυστέρησης στην έκδοση δελτίου αλλοδαπού, αντίστοιχα!
Δεύτερον, τα γήπεδα. Έως και πέρυσι οι αγώνες διεξαγωγής των Παιδικών πρωταθλημάτων διεξάγονταν στο Ενωσιακό γήπεδο, στο Γαϊτάνι. Φέτος, με απόφαση της Ένωσης, το γήπεδο δεν θα χρησιμοποιηθεί από καμία ομάδα, οπότε θα πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις που θα εξυπηρετήσουν άπαντες.
Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι τοποθετήσεις τόσο του Προέδρου, Κώστα Μαρίνου Ξανθού, όσο και του Προέδρου της Επιτροπής των Μικτών ομάδων, Ντίνου Σεμιτέκολου.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι παράγοντες των σωματείων πήραν το λόγο και κατέθεσαν την άποψή τους, ενώ στο τέλος ο Ενωσιακός προπονητής, Νίκος Μουρδούνης λόγω της 22χρονης εμπειρίας του με Ακαδημίες (στην Αχαΐα) είχε απάντηση σε όλα τα ερωτήματα των παραγόντων.
Τελικά, οι άνθρωποι της Ένωσης άκουσαν με προσοχή τους προβληματισμούς των παραγόντων και πλέον αυτοί θα αποφασίσουν για το πως, το πότε και με ποια μορφή θα ξεκινήσει  το Παιδικό πρωτάθλημα ή τουρνουά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου