Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: «Καμία υποτίμηση στη Ζάκυνθο»!



Ο Νίκος Παντελής θα αρχίσει από την Τρίτη (σήμερα υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό) να αναλύει στους παίκτες του τη Ζάκυνθο, αντίπαλο του Ολυμπιακού Βόλου στην πρεμιέρα της Football League. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» με δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε για το παιχνίδι με τους νησιώτες: «Η Ζάκυνθος είναι μια σοβαρή ομάδα, την οποία αν δεν προσέξεις μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Στο Κύπελλο κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΟΦΗ και θα έρθει στο Βόλο έχοντας άγνοια κινδύνου. Θα παίξει χωρίς άγχος, από τη στιγμή που δεν είναι το φαβορί.

Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και στα 90'. Αυτό που θα πω στους παίκτες είναι να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο και να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία εκείνα που δουλεύουμε τους τελευταίους μήνες στις προπονήσεις.
Από τη δική μας παρουσία εξαρτάται η νίκη. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και ιδιαίτερα στην έδρα μας δεν θα πρέπει να έχουμε απώλειες βαθμών».

Ρεπό τη Δευτέρα
Την ευκαιρία να ξεκουραστούν έχουν τη Δευτέρα οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς η τεχνική ηγεσία φρόντισε να τους δώσει ρεπό. Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Ζάκυνθο για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League θα συνεχιστεί την Τρίτη, με τον Νίκο Παντελή να περιμένει και τον Χεσούς Μέζα να λάβει μέρος στο πρόγραμμα. Ο μέσος από την Βενεζουέλα υποφέρει από αιμάτωμα λίγο πιο πάνω από τον τένοντα, γεγονός που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί τις τελευταίες μέρες (είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης).
Τραυματίας είναι ο Στάθης Ρόκας, ενώ ο Σταμάτης Καρράς συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας. Αμφότεροι δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία για το ματς της πρεμιέρας.


πηγή:  mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου