Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗΣ: «Θέλει προσοχή η Ζάκυνθος»



Λίγα μόλις 24ωρα πριν τη σέντρα στο Αλκαζάρ, όπου ο Τύρναβος θα υποδεχτεί τη Ζάκυνθο (Κυριακή 19/10, ώρα 16:00, ISLANDSPORTFM στους 88,6) ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Ζάκυνθος και νυν του Τυρνάβου, Γιώργος Σκαθαρούδης μιλάει αποκλειστικά στον πολύ καλό συνάδελφο και φίλο, Θωμά Χόντο. Ο Σκαθαρούδης μιλάει για τους στόχους της νέας του ομάδας, καθώς πως νιώθει που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την περσινή του ομάδα. Αναλυτικά η συνέντευξη:


- Η αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα άνοιξε με ισοπαλία κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τώρα αγωνίζεστε με τη Ζάκυνθο μια ομάδα γνώριμη για σένα.

«Ναι στο παιχνίδι με την Καρδίτσα φέραμε ισοπαλία, κάναμε καλό παιχνίδι αλλα δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Παρόλα αυτά είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με την Ζάκυνθο και θέλει ιδιαίτερη προσοχή».


-Τι λέει για εσένα το παιχνίδι με την Ζάκυνθο μετά την εκπληκτική χρόνια που πραγματοποίησες με την νησιώτικη ομάδα καθώς ήσουν από τους κινητήριους μοχλούς της την περσινή σεζόν.

«Σίγουρα θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα γιατί πέρυσι αγωνιζόμουν με την Ζάκυνθο και έκανα μια πολύ καλή χρονιά αλλά τώρα αγωνίζομαι για τον Τύρναβο και θα κάνω τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μου».


-Εκτός από εσένα αντίπαλοι με την Ζάκυνθο θα βρεθούν ο Σελφερίνο αλλά και ο Όττα παίκτες που βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να πετύχετε τους στόχους.

«Πιστεύω ότι και για τους 3 μας είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι αλλά όπως είπα αυτή την στιγμή αγωνιζόμαστε στον Τύρναβο δουλεύουμε πολύ καλά στην ομάδα και πιστεύω ότι με δουλειά και υπομονή θα πετύχουμε τον στόχο μας».


-Ένα σχόλιο για το παιχνίδι κόντρα στη Ζάκυνθο.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ζάκυνθος έχει καλή ομάδα και θέλει προσοχή. Πιστεύω οτι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα αλλά δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις έχουμε πολύ καλό κλίμα και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».


-Παρότι ταλαιπωριόσουν από ένα τραυματισμό έδειξες να τον έχεις ξεπεράσει και να είσαι έτοιμος να βοηθήσεις την νέα σου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ποιοι είναι αυτοί;

«Ναι είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού το οποίο με κράτησε 1 μήνα εκτός. Αυτή την στιγμή είμαι καλά ανεβαίνω σιγά σιγά και θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της. Αυτή την στιγμή πρωταρχικός στόχος είναι η σωτηρία γιατί φέτος στο πρωτάθλημα υποβιβάζονται οι μισές ομάδες και από εκεί και πέρα οτι καλύτερο θα το διεκδικούμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου