Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΥΡΙΑΣ: «Μέσα από την ακαδημία φτάνεις ψηλά»



Παρουσιάστηκε χθες Τετάρτη (8/10) η νέα χορηγική συμφωνία της ΕΠΟ με την ΟΠΑΠ ΑΕ, που για πρώτη φορά προβλέπει χρήματα και για τις υποδομές των εθνικών ομάδων. Περισσότερες από 125 ακαδημίες για παιδιά ηλικίας 7 έως 10 ετών σε όλη την Ελλάδα θα… τρέξουν υπό τη χρηματοδότηση του ΟΠΑΠ, όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή, και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Καμίλ Ζίγκλερ.
Ο τελευταίος, μάλιστα, τόνισε ότι ο αριθμός των ακαδημιών που θα χρηματοδοτούνται από τον ΟΠΑΠ θα αυξηθεί στο μέλλον, ενώ επισήμανε ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στα άλλα αθλήματα.

Στην εκδήλωση της χορηγικής συμφωνίας των δύο πλευρών, εκ μέρους της Εθνικής Ομάδας βρέθηκαν ο προπονητής Κλάουντιο Ρανιέρι, ο τεχνικός διευθυντής Εθνικών Ομάδων Γιώργος Καραγκούνης και οι διεθνείς Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Κώστας Φορτούνης, Χάρης Μαυρίας. Όλοι τους έκαναν δηλώσεις.

Ο Χάρης Μαυρίας αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα γίνει για τις ακαδημίες:
«Μεγαλώνοντας σε μία ακαδημία πιστεύω μόνο να επωφεληθεί μπορείς κανένας. Έχοντας δίπλα προπονητές έμπειρους και μέσα από αυτό χτίζεις δυνατό χαρακτήρα για τη συνέχεια. Πιστεύω πως εξελίσσεις και το ταλέντο σουτ.
Μέσα από την ακαδημία μπορείς να φτάσεις ψηλά και να κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα. Εννοείται πως φτιάχνεις χαρακτήρα. Οι άνθρωποι στις ακαδημίες αυτό έχουν ως πρώτο στόχο και ύστερα το ποδοσφαιρικό ταλέντο κάθε παίκτη. Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που γίνεται τώρα με τον ΟΠΑΠ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου