Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: "Καθάρισε" και τον Αιγινιακό η Ζάκυνθος! (Photos)

Η φάση του γκολ με τον Ευθυμιάδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα
Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, η Ζάκυνθος επικράτησε με 1-0 του Αιγινιακού στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και παρέμεινε στο ρετιρέ της βαθμολογίας! Οι παίκτες του Ντάνι Ακίνο μπήκαν δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς (6΄) με διπλή προσπάθεια του Ευθυμιάδη (η μπάλα πρώτα χτύπησε στο δοκάρι).
Στη συνέχεια όμως (αδικαιολόγητα) κλείστηκαν πίσω, δίνοντας χώρους στους αντιπάλους, οι οποίοι όμως δεν μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν. Έτσι παρέμεινε αυτό το... ψυχοφθόρο 1-0, με τη Ζάκυνθο να πανηγυρίζει το 3Χ3!!!


(Να ζητήσουμε συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά είχαμε πρόβλημα με τη σύνδεση στο internet!!!)


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
5΄ Σουτ του Πόποβιτς, θα μπλοκάρει εύκολα ο Ξενοδόχοβ.
ΓΚΟΛ: Ο Ευθυμιάδης στο ύψος της μικρής περιοχής θα σουτάρει, η μπάλα θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με νέα προσπάθεια θα την στείλει στα δίχτυα για το 1-0 και τους 1.500 φίλους της ομάδας στα... ουράνια!!!
33΄ Ο Πέντα έστρωσε στον Ζάρκο με τον τελευταίο να σουτάρει άουτ.
40΄ Εκτέλεση φάουλ Οικονόμου, ο Κρισμάρεβιτς από καλή θέση δεν μπορεί να πιάσει την κεφαλιά και ο επερχόμενος Βαρέλα θα σουτάρει άουτ.
46΄ Σουτ του Βαρέλα από 25 μέτρα θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Τόλιος.
52΄ Σέντρα του Πέττα από δεξιά, ο Ευθυμιάδης αντί να πιάσει την κεφαλιά προσπάθησε να σουτάρει με εντυπωσιακό τρόπο, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
62΄ Ο Χατζησάββας θα εκμεταλλευτεί το λάθος των αντιπάλων, στη μεσαία γραμμή, θα κάνει την κούρσα, αλλά το πλασέ του θα διώξει την μπάλα ο Τόλιος.
83΄ Ο Χατζησάββας και πάλι θα μπει στην αντίπαλη περιοχή, θα καθυστερήσει και θα απομακρύνει αμυντικός.
89΄ Από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ο Μπλάτσεκ θα πιάσει το δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

Καλή η διαιτησία του Παναγιωτόπουλου (Αιτ/νίας) και των βοηθών του Μεσσήνη (Αχαΐας) και Σιδέρη (Αχαΐας).

ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοβ, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς (75΄ λ. τρ. Λέκκας), Φωτιάς, Οικονόμου, Αποστόλου (46΄ Πέττας), Βαρέλα, Κρισμάρεβιτς, Ευθυμιάδης, Χατζησάββας (89΄ Παπαδημητρίου).


ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αλέκος Θεοδωρίδης): Τόλιος, Τέλλος, Μπάρος, Πάβλοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος (46΄ Μπλάτζεκ), Ζούρκος, Πέντα, Πόποβιτς (73΄ Ναουμτσέφσκι), Κουτσοσπύρος, Καζάκης (68΄ Δερμιτζόγλου).
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου