Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ξεκινάει το… ταξίδι στην Football League



Με 21 ποδοσφαιριστές έφυγε για τον Βόλο η αποστολή της Ζακύνθου, ενόψει της πρεμιέρας της Κυριακής απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό.
Ο Ντάνι Ακίνο άφησε στο νησί τους Νόνη και Κρολ, καθώς αμφότεροι είναι ανέτοιμοι. Απ’ την άλλη στους «εκλεκτούς» συμπεριλήφθηκε ο Λέκκας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες.
Η αποστολή αποτελείται απ’ τους εξής:  Ξενοδόχοβ, Πολίτη, Καραογλανίδη, Τσόπελα, Στασινόπουλο. Ουνγιαλίδη, Αποστόλου, Καλλιβωκά, Φωτιά. Καμπούρη, Οικονόμου, Πέττα, Κριτσμάρεβιτς, Βαρέλα, Ευθυμιάδη, Πιτταρά, Λέκκα, Παπαδημητρίου, Χατζησάββα, Νικολέτο και Τσορμπατζίδη.


Με 20άδα ο Ολυμπιακός Βόλου
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το ματς της πρεμιέρας με τη Ζάκυνθο, το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή (12/10, 16.00) στο ΕΑΚ. Μετά το τέλος της χθεσινής απογευματινής προπόνησης ο Νίκος Παντελής ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 παικτών που συμπεριέλαβε στην αποστολή, η οποία στη συνέχεια κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πόλης.
Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι εξής: Μαρτίνεθ, Μπιτάνγκ, Πινάρες, Μέζα, Μακρυδημήτρης, Ζέρης, Νικολιάς, Κεσίδης, Μπάρμπας, Διαμαντόπουλος, Σκοπελίτης, Ντινόπουλος, Μαργαρίτης, Κολίτσι, Θέος, Κούτσι, Κασμερίδης, Γιαλούσης, Χιντζίδης, Κορνελάτος.

Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου