Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: "Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο στο παρελθόν" - Ο αρχηγός μίλησε στον Islandsport-fm στους 88,6

Στον Islandsport-fm στους 88,6 μίλησε λίγο μετά την οριστική ματαίωση του αγώνα κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, ο αρχηγός της ΠΑΕ Ζάκυνθος, Κώστας Οικονόμου.
Ο Οικονόμου δήλωσε: "Καταρχήν να τονίσω ότι πρώτη φορά στην καριέρα μου, μου τυχαίνει τέτοιο περιστατικό. Εμείς περιμέναμε μαζί με τους παίκτες της Νίκης στη φυσούνα να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι διαιτητές δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Αμέσως μετά μας ενημέρωσαν από τη διοίκηση ότι υπάρχει πρόβλημα με την πληρωμή των διαιτητών από τη γηπεδούχο ομάδα και ότι θα πρέπει να περιμένουμε. Στις 17:50 μας έγινε γνωστό ότι το ματς δεν θα γίνει και να γυρίσουμε στα αποδυτήρια και να αλλάξουμε"!



ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ: "Εμείς είχαμε τη θέληση να περιμένουμε"
Δηλώσεις έκανε και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Μουζάκης ο οποίος μας τόνισε: "Ο διαιτητής της αναμέτρησης έκλεισε το φύλλο αγώνα με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας και κατακυρώνει το ματς σε εμάς με 0-3α.α. Εμείς από την πλευρά μας ενημερώσαμε τους διοικούντες της Νίκης ότι θα περιμένουμε όσο χρειαστεί, αλλά ο κανονισμός είναι ρητώς σε αυτές τις περιπτώσεις και ο διαιτητής δεν μπορούσε να περιμένει άλλο".

Να τονίσουμε ιδιαίτερα την κίνηση της ΠΑΕ Ζάκυνθος να περιμένει την αντίπαλη ομάδα. Αυτό δείχνει fair play και κατανόηση. Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή της Ζακύνθου για αυτή τους την ενέργεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου