Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ: Εντοπίστηκαν 10 ταλεντάκια στο διήμερο αξιολόγησης παικτών - Ήταν εκεί και ο STRATOS FC

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής το διήμερο αξιολόγησης των παικτών από τις Σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, που πραγματοποιήθηκε στο "Απόστολος Νικολαΐδης".
Οι μικροί αθλητές γεννηθέντες το 2000 και το 2001, των Σχολών Ποδοσφαίρου του του Τριφυλλιού μαζεύτηκαν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και πραγματοποίησαν τις προπονήσεις τους, υπό τις οδηγίες των προπονητών τους και το βλέμμα του προπονητικού επιτελείου της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Τη διοργάνωση έκλεισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και διευθύνων σύμβουλος των ΣΠΠ, Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο "αγριόγατος" ευχαρίστησε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για την παρουσία τους και τους μίλησε για την ευκαιρία που έχουν και τη δυνατότητα που τους παρέχεται, ενώ σε όλους τους αθλητές μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα.
Εκτός από τον Κωνσταντίνου, παρόντες ήταν ο πρόεδρος των ΣΠΠ, Γιώργος Καπουράνης, οι σκάουτερ Δημήτρης Μάρκος, Κώστας Μάρκου, Ανδρέας Λαγωνικάκης, Θανάσης Κολλιτσιδάκης, Νίκος Σίμος, οι προπονητές Κώστας Ταράσης, Βαγγέλης Σάμιος, Σπύρος Μαραγκός κ.α.
Στην διοργάνωση συμμετείχαν περίπου 60 ποδοσφαιριστές από διάφορες Σχολές του Τριφυλλιού (Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά, Βέροια, Ηράκλειο κλπ.).
Μετά την αξιολόγηση, εντοπίστηκαν περίπου 10 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν και θα συνεχίσουν να τσεκάρονται από τους προπονητές των ακαδημιών κατά την διάρκεια της σεζόν.
Στόχος του Παναθηναϊκού είναι τους επόμενους μήνες να υπάρξουν και άλλες ανάλογες διοργανώσεις σε διαφορετικές ηλικίες, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος των ΣΠΠ, Γιώργος Καπουράνης.








πηγή:  football-academies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου