Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Κ20 FOOTBALL LEAGUE: Πρώτη ήττα (στις καθυστερήσεις) για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος

Την... μπουκιά από το στόμα πήραν οι παίκτες της Παναχαϊκής (Νέοι) από τους αντίστοιχους του ΑΠΣ Ζάκυνθος, επικρατώντας με 2-1 στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 14΄ όταν ο Αριστομενόπουλος ανέτρεψε στην μεγάλη περιοχή τον Παναγιωτόπουλο Μ., με τον Ηλείο διαιτητή Σταυρόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τσαρτόλιας με τον Καραπάνο να διώχνει με τα πόδια αλλά η μπάλα στρώνεται και πάλι στον Τσαρτόλια που αυτή την φορά δεν θα αστοχήσει.

Στην επαάληψη η Ζάκυνθοςήταν καλύτερη, είχε τις ευκαιρίες και στο 52΄ είχε δοκάρι (οριζόντιο) με τον Μπλέτσα!
Ο ίδιος παίκτης στο 77΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (το κέρδισε ο Ραψομανίκης) ισοφάρισε σε 1-1.
Τέλος, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η μπάλα... τιμώρησε τους γηπεδούχους που έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη! Με βολέ στην κίνηση του Ρουμπάτουοι Αχαιοί... "απέδρασαν" με τη νίκη από τη Ζάκυνθο, στο ντέρμπι κορηφής.


Διαιτητής ήταν ο Σταυρόπουλος, με βοηθούς τους Ασημακόπουλο και Παναγόπουλο (άπαντες από τον Σύνδεσμο Ηλείας).

ΑΠΣ Ζάκυνθος Κ20 (Σπύρος Φιορεντίνος): Καραπάνος, Ραψομανίκης, Αριστομενόπουλος, Μπουρδούβαλης, Μαζρέκος, Παναγιωτόπουλος Ι., Καψάσκης, Παναγόπουλος, Μπλέτσας, Τζούμπας, Κουτσούκης.
Αγωνίστηκαν και οι: Μαυρίας, Μαμφρέδας, Γιακουμέλος Ν., Λιβέρης.
Παναχαϊκή Κ20: Κοντογιώργης, Κανελλόπουλος, Βλάχος, Λεγάτος, Χαρίζι, Τσαβαλάς, Γκόρος, Τσαρτολιάς, Ρουμπάτος, Αντζουλάς, Παναγιωτόπουλος Μ.
Έπαιξαν και οι: Τριανταφυλλόπουλος, Ιωάννου, Αποχωρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου