Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ψαλίδι 20% στους μισθούς του προσωπικού της Ένωσης

Πολλά και σημαντικά είναι τα ζητήματα που θα συζητηθούν στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Β’ Εθνικής, που καλείται να πάρει αποφάσεις.
Η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας θα συνεδριάσει την Παρασκευή (7/11) και, όπως σας έχουμε προϊδεάσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ, αναμένεται να επικυρώσει τη μείωση των μισθών των υπαλλήλων της.
Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, η Ένωση Β’ Εθνικής βρίσκεται σε διαδικασία επεξεργασίας του κόστους των δαπανών ώστε να μειωθεί στα 700.000 ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του a-sports.gr, στην πολιτική των… εκπτώσεων εντάσσεται και το ψαλίδι της τάξεως του 20% στους μισθούς του προσωπικού.
Ουσιαστικά οι εργαζόμενοι καλούνται να απολέσουν το 1/5 των αμοιβών τους μέχρι τον Ιούνιο, καθώς τότε θα υπάρξει νέα διαπραγμάτευση και νέα συμφωνία, όπως τουλάχιστον τους έχει μεταφερθεί.
Από εκεί και πέρα στο τραπέζι του διοικητικού συμβουλίου θα πέσουν και άλλα σημαντικά ζητήματα, όπως τα τηλεοπτικά, οι αδειοδοτήσεις και ο έλεγχος των γηπέδων μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΑΕ: «Συνεδριάζει την Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 12.00, το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.- Τηλεοπτικά θέματα
2.- Αγωνιστικά θέματα: Αδειοδοτήσεις
3.- Δαπάνες Λειτουργίας Ένωσης
4.- Συζήτηση επί ενεργοποιημένων ποινών
5.- Έλεγχος γηπέδων
6.- Συζήτηση συμβάσεως ΟΠΑΠ Α.Ε. (υποχρεώσεις ομάδων)
7.- Διάφορα θέματα».



πηγή:  a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου