Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Καλεί» Μαυρία

Μετά την επιστροφή του Σωτήρη Νίνη, οι ιθύνοντες των «πράσινων» στοχεύουν στην επανένταξη στο ρόστερ τους και του 21 ετών εξτρέμ
Περίοδος επιστροφών φαίνεται πως επικρατεί στον Παναθηναϊκό καθώς μετά την συμφωνία με τον Σωτήρη Νίνη, οι «πράσινοι» τρέχουν και την περίπτωση του Χάρη Μαυρία. Ο 21 ετών εξτρέμ ανήκει στο δυναμικό της Σάντερλαντ αλλά δεν έχει ακόμα πάρει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί με τους Άγγλους να θεωρούν ότι χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του προκειμένου να μπορέσει σταθεί επάξια στην Premier League.

Όπως αναφέρεται λοιπόν η πλευρά της Σάντερλαντ δεν εμφανίζεται αρνητική στο ενδεχόμενο της παραχώρησης του νεαρού μεσοεπιθετικού με τη μορφή δανεισμού. Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις επαφές που αναμένεται να έχουν μαζί τους οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» θέλουν την επανένταξη του Μαυρία στο ρόστερ τους καθώς θα δώσει μια πολύτιμη λύση στον Αναστασίου στον δημιουργικό-εκτελεστικό τομέα, με τον παίκτη μάλιστα να μην εμφανίζεται αρνητικός στο εν λόγω ενδεχόμενο. Όμως τα πάντα θα κριθούν από τη στάση της Σάντερλαντ και οι προσεχείς ημέρες αναμένεται να φέρουν εξελίξεις καθώς θα υπάρξει στενή επικοινωνία των δυο συλλόγων.

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου