Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Καλογιάννης: «Ίσως γίνουν εμβόλιμες αγωνιστικές»

Συνεχείς είναι οι διακοπές και οι αναβολές στο πρωτάθλημα της Football League, με τον Σπύρο Καλογιάννη να είναι προβληματισμένος.
Ο πρόεδρος της Ένωσης μίλησε στην εφημερίδα «Metrosport» για τα συνεχή εμπόδια και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν εμβόλιμες αγωνιστικές για να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα.

Ηδη έχει αναβληθεί μια αγωνιστική για τη δολοφονία του Κώστα Κατσούλη, στη συνέχεια η αναβολή για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, ενώ πλέον ακολουθεί η απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλει επ’ αόριστον τους ορισμούς διαιτητών λόγω της επίθεσης στον Χριστόφορο Ζωγράφο.
«Η απόφαση πάρθηκε από την ΕΠΟ, με την ΚΕΔ να είναι αποφασισμένη να μην προβεί σε ορισμούς διαιτητών κι εμείς σαν αρχή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Εντός της επόμενης εβδομάδας θα συζητηθούν τα δεδομένα που υπάρχουν στο διοικητικό συμβούλιο και θα ακούσουμε τις απόψεις των ανθρώπων όλων των ομάδων», ανέφερε ο Καλογιάννης.
Για το ενδεχόμενο εμβόλιμων αγωνιστικών, είπε: «Μας προβληματίζει το γεγονός γιατί δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι υπάρχει ήδη αναβολή αγωνιστικής και αυτό το Σαββατοκύριακο. Είμαστε πιεσμένοι χρονικά και σίγουρα είναι υπαρκτό και το ενδεχόμενο να ορίσουμε εμβόλιμες αγωνιστικές. Προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και τα πλέι οφ και πλέι άουτ εντός χρονοδιαγράμματος».

πηγή:  onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου