Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΟΙ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πήγαν να κάνουν τα εύκολα... δύσκολα!

Τι κι αν προηγήθηκαν 5-1 οι Νέοι της Ζακύνθου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για φέτος με τους αντίστοιχους της Καλλιθέας (στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης), στο τέλος κινδύνευσαν με... ισοφάριση, επικρατώντας τελικά με 5-4!
Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και στην κερκίδα (είχαν έρθει γονείς από την Καλλιθέα) οι παίκτες της ζακυνθινής ομάδας άνοιξαν το σκορ στο 37΄ με σουτ (εντός) του Παναγιωτόπουλου.

Στο 49΄ήταν η σειρά του Κουτσούκη να χριστεί σκόρερ και να κάνει το 2-0. Στο 62΄ το 3-0 από τον Μπλέτσα και δύο λεπτά αργότερα με τον Αριστομενόπουλο πέτυχαν το 4-0. Η αντίδραση για τους φιλοξενούμενους θα έρθει στο 70΄ με σουτ του Σουκριόγλου (4-1). Ο Κουτσούκης και πάλι με καταπληκτικό γκολ θα πετύχει το 5-1 και εκεί όλοι νόμισαν ότι το ματς... τελείωσε!
Στο 83΄ όμως και πάλι ο Σουκριόγλου θα μειώσει σε 5-2. Ο Κότσας στο 87΄ σε 5-3 και ο Σουκριόγλου (πέτυχε χατ τρικ) στο 90΄ σημείωσε το 5-4. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν με τον Ευαγγέλου, όμως η κεφαλιά που επιχείρησε εξ΄ επαφής, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ!
***Πριν από την έναρξη, οι εκπρόσωποι των φιλοξενουμένων τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα τον πρώην άσσο της Καλλιθέας και του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Σκοπιώτη Μαρινάκη.

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Σπύρος Φιορεντίνος): Πολίτης, Μαυρίας, Αριστομενόπουλος, Καψάσκης, Μαζρέκος, Τσάβος, Μπλέτσας, Τζιζαερλής, Παναγιωτόπουλος, Παναγόπουλος, Κουτσούκης
Έπαιξαν και οι: Καραπάνος, Τζούμπας, Μαμφρέδας, Γιακουμέλος Δ.
Καλλιθέα: Ντοκοτάρι, Γκικόκα, Ιωαννίδης, Πιτσίκος, Ευαγγέλου, Κότσας, Παπαδάκος, Νικηφόρος, Λαμπράϊ, Γκιζγκιζιάν, Σουκριόγλου
Έπαιξαν και οι: Ξένος, Μπαλαμπάνος, Νίκας, Αδαμίδης, Κέφης.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Νέων
1ος όμιλος
ΑΟ Χανιά – Αχαρναϊκός 2-1
ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 2-0
Φωστήρας – Άλιμος 0-2
Ρεπό: Επισκοπή

2ος όμιλος
Φωκικός – Πανηλειακός 0-5
Ζάκυνθος – Καλλιθέα 5-4
Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή 1-1
Ρεπό: Ερμιονίδα

3ος όμιλος
Αγροτικός Αστ. – Πιερικός 2-0
Εθνικός Σερρών – Απόλλων 1926 2-0
Αιγινιακός – Ηρακλής αναβ.

4ος όμιλος
Λαμία – Τύρναβος 3-1
Αναγ. Καρδίτσας – Ηρακλής Ψαχνών 0-0
ΑΕΛ – Ολυμπιακός Βόλου 0-1



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου