Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΑΓΕΖ: Μάγκικη... ΝΙΚΗ μέσα στο Μαρούσι!

Στα μεγάλα ραντεβού είναι εδώ! Η Ζάκυνθος έχει πετύχει, μετά το μέτριο ξεκίνημά της, νίκες που την έχουν κάνει ουσιαστικά να το "ρεφάρει". Το "διπλό" στο Μαρούσι, επί της τοπικής Νίκης, με 68-69, συγκαταλέγεται φυσικά σε ένα από αυτά. Οι γηπεδούχοι ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά η διαφορά δεν ήταν απαγορευτική για τους παίκτες του Θεόφιλου Μπεκέ. Έτσι, με μία μεγάλη αντεπίθεση στο φινάλε, έφερε το σκορ σε ισορροπία και το ματς πήγαινε πόντο-πόντο.
Στα 2.9" πριν το τέλος, ο Μούγιος ευστόχησε στην πρώτη βολή, όχι όμως και στη δεύτερη. Στη διεκδίκηση του ριμπάουντ, σφυρίζεται στα 2.1" φάουλ στον Νικολόπουλο από τον Κοντογιάννη, απόφαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Νίκης. Ο Νικολόπουλος ευστοχεί στην πρώτη βολή, αστοχεί εκούσια στη δεύτερη, κι έτσι η Ζάκυνθος πήρε στο "νήμα" ένα αποτέλεσμα, χάρη στο οποίο φτάνει την ομάδα των Βορείων Προαστίων στο βαθμολογικό πίνακα, και βεβαίως μπορεί να... ονειρεύεται τα καλύτερα!

Διαιτητές: Τσώνος, Βαλούρδος

Δεκάλεπτα: 17-9, 34-27, 52-46, 68-69.

Νίκη Αμαρουσίου (Γκόφας): Αποστολόπουλος, Τσέκενης Γ., Κατωπόδης 2, Παβλίσεβιτς, Κοντογιάννης 15 (3 ριμπ., 2 κλεψ.), Κυπριτζόγλου 16 (2 τρίπ., 5 ριμπ.), Γεωργακόπουλος 14 (1), Γιατράκος, Σαλτουρίδης (6 ριμπ.), Τσέκενης Α. (2 ριμπ.), Μούγιος 21 (7 ριμπ.), Μαύρος.

Ζάκυνθος (Μπεκές): Κοτσέτας 4, Καρβούνης 9 (1), Παπάδης 15 (2), Μπάρτζος, Ζαχαράκης 6 (2), Καραμπάτσος 11 (1), Μπουλογιώργος, Στέφος 6, Μουλάς, Νικολόπουλος 18.




Τα αποτελέσματα:

Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου – Κεραυνός Αιγίου 72-80
Εσπερος Πατρών – Πέραμα  58-56
Προμηθέας Χαλανδρίου – Κρανίδι 87-66
Ακάδημος – Νήαρ Ηστ 70-51
Νίκη Αμαρουσίου – Ζάκυνθος 68-69
Μανδραϊκός – Χαλάνδρι 70-61
Πεντέλη – Ενωση Ιλίου 73-52




basketblog.gr





Στα μεγάλα ραντεβού είναι εδώ! Η Ζάκυνθος έχει πετύχει, μετά το μέτριο ξεκίνημά της, νίκες που την έχουν κάνει ουσιαστικά να το "ρεφάρει". Το "διπλό" στο Μαρούσι, επί της τοπικής Νίκης, με 68-69, συγκαταλέγεται φυσικά σε ένα από αυτά. Οι γηπεδούχοι ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά η διαφορά δεν ήταν απαγορευτική για τους παίκτες του Θεόφιλου Μπεκέ. Έτσι, με μία μεγάλη αντεπίθεση στο φινάλε, έφερε το σκορ σε ισορροπία και το ματς πήγαινε πόντο-πόντο. Στα 2.9" πριν το τέλος, ο Μούγιος ευστόχησε στην πρώτη βολή, όχι όμως και στη δεύτερη. Στη διεκδίκηση του ριμπάουντ, σφυρίζεται στα 2.1" φάουλ στον Νικολόπουλο από τον Κοντογιάννη, απόφαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Νίκης. Ο Νικολόπουλος ευστοχεί στην πρώτη βολή, αστοχεί εκούσια στη δεύτερη, κι έτσι η Ζάκυνθος πήρε στο "νήμα" ένα αποτέλεσμα, χάρη στο οποίο φτάνει την ομάδα των Βορείων Προαστίων στο βαθμολογικό πίνακα, και βεβαίως μπορεί να... ονειρεύεται τα καλύτερα!
Τα αποτελέσματα:
Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου – Κεραυνός Αιγίου
Εσπερος Πατρών – Πέραμα
Προμηθέας Χαλανδρίου – Κρανίδι
Ακάδημος – Νήαρ Ηστ
Νίκη Αμαρουσίου – Ζάκυνθος 68-69
Μανδραϊκός – Χαλάνδρι 70-61
Πεντέλη – Ενωση Ιλίου

Περισσότερα σε λίγο...
- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=135558:-8-1-&catid=5:c-ethniki&Itemid=16#sthash.b0NjClHy.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου