Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Μπορεί ο Ζακυνθιακός να παραβίασε την εστία του Τσιάπαλου μετά από 528΄, όμως δεν κατάφερε να νικήσει την πρωτοπόρο Δόξα Μανωλάδας, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1 στο Δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
34΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιβέρη, η μπάλα θα περάσει άουτ.
35΄ Κάθετη πάσα του Φωτιάδη για τον Λιβέρη, αυτός θα μπει από αριστερά στην περιοχή θα βγάλει την παράλληλη σέντρα, όμως δεν θα μπει κανείς συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλας.
45΄  Δύσκολη απόκρουση του Τσιάπαλου σε φάουλ του Λιβέρη και στην εξέλιξη της μπάλας ο Πλαστουργός θα σουτάρει αλλά θα μπλοκάρει ο Χαρακτινός.
78΄ ΓΚΟΛ: Ο Λιβέρης θα εκτελέσει κόρνερ και ο Κόλα με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ σε 1-0.
80΄ ΓΚΟΛ: Ο έμπειρος Ντεντόπουλος δεν θα συγχωρήσει το λάθος της άμυνας του Ζακυνθιακού και με σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.
86΄ Γυριστό σουτ του Κόλα, η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
88΄ ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα για την Μανωλάδα. Ο Μπίζος θα αντικρίσει για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του Τζουανόπουλου (Αχαΐας) και θα αποβληθεί.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σάββας Καρυπίδης): Χαρακτινός, Τσαλέκου, Κολοβάκης, Νίκου, Κωστάκης, Πάγια (57΄ Κόλα), Βελιανίτης, Λιβέρης, Τσιφλίδης (68΄ Μπαρμπαρούσης), Φωτιάδης (79΄ Πέττας), Καραμαλίκης


ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Άγγελος Κωνσταντινόπουλος):  Τσιάπαλος, Αγουρίδης, Μπίζος, Λαμπρόπουλος Σ., Σωτηρόπουλος, Βατσής (70΄ Ντεντόπουλος), Νικολόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μελετίδης, Πλαστουργός (53΄ Νικολακόπουλος), Γούρμος (86΄ Κοτσοκώλος)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου