Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: «Ή εγώ ή αυτός» τονίζει ο Φυντάνης! - Κωμικοτραγικές καταστάσεις

Στον Πανηλειακό, δυστυχώς, δεν σταματάνε …πουθενά, οι συνεχιζόμενες προβληματικές καταστάσεις που οφείλονται βέβαια στην πλήρη διοικητική ανυπαρξία ως τώρα, και στα εντονότατα οικονομικά προβλήματα.
* Νέες …κωμικοτραγικές καταστάσεις στη Συντριάδα κατά την προπόνηση της ομάδας το μεσημέρι της Πέμπτης (μετά την προπόνηση της Τετάρτης που είχε γίνει στον ίδιο χώρο).
Τα ρούχα που χρησιμοποιούν για προπονήσεις οι παίκτες, παραμένουν …άπλυτα (!!!), αφού μέσα σε όλα τ” άλλα, υπάρχει τις τελευταίες μέρες και κενό στη θέση του φροντιστή. Αφού σταμάτησε να εκτελεί ανάλογα χρέη ο Βαγγέλης Δρακόπουλος (ο οποίος με εισήγηση του εκτελούντα χρέη γενικού αρχηγού, Γιώργου Λαμπρόπουλου, είχε αναλάβει σχετική θέση από την αρχή Σεπτεμβρίου). Για το λόγο ότι έχει παραμείνει απλήρωτος για το διάστημα αυτό…

Και ως τώρα παραμένει άγνωστο ποιά εξέλιξη θα υπάρξει για τη θέση αυτή (απαραίτητη βέβαια κι αυτή, στην καθημερινότητα κάθε ομάδας).
Την Πέμπτη πάντως, αν και ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης είχε νωρίτερα (κατά τις ως τώρα πληροφορίες) ζητήσει από το Λαμπρόπουλο να υπάρχει διαθέσιμος ρουχισμός για να γίνει η προπόνηση, και είχε πάρει υπόσχεση ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα, όταν πήγε εκεί, βρήκε διαθέσιμες μόνο κάποιες λίγες (!) στολές αγώνα, ώστε να χρησιμοποιούνταν αυτές για προπόνηση!!!
Και τα προηγούμενα ρούχα που είχαν φορεθεί σε προπονήσεις, να παραμένουν σε έναν μεγάλο …μπόγο συγκεντρωμένα, και άπλυτα, με έντονες ανάλογες μάλιστα …οσμές, μέσα στα αποδυτήρια!!!
Κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του… Που τη μετέφερε προς τον παρευρισκόμενο Γιώργο Λαμπρόπουλο
«“Η εγώ ή αυτός – Απαράδεκτες καταστάσεις»  δηλώνει ο απογοητευμένος Φυντάνης…
Ο τεχνικός του Πανηλειακού Ηλίας Φυντάνης με δηλώσεις του (που αναλυτικά δημοσιεύονται στην αυριανή εφημερίδα «Πρώτη»)  θέτει ευθέως θέμα Λαμπρόπουλου, τονίζοντας ότι η προπόνηση τελικά στη Συντριάδα δεν έγινε επειδή ο Γιώργος Λαμπρόπουλος κλείδωσε τα αποδυτήρια!!! Μετά το θέμα με τα άπλυτα ρούχα! Κι ότι, τελικά, προπόνηση ΔΕΝ διεξήχθη!!!
Μάλιστα, ο τεχνικός του Πανηλειακού δηλώνει ότι:
«Το ίδιο περιστατικό συνέβη και την Τετάρτη, αλλά το… κάναμε γαργάρα. Το σημερινό όμως ήταν η σταγόνα που …ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν γίνεται να προσπαθούμε να προπονηθούμε και ο γενικός αρχηγός να μην μας το επιτρέπει. Από τη στιγμή που υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα με τον φροντιστή, αυτός σαν γεν. αρχηγός, θα έπρεπε να βρει έναν τρόπο για να πλυθούν τα ρούχα των ποδοσφαιριστών και να κάνουμε προπόνηση. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουμε στην Συντριάδα και να βρίσκουμε τα αποδυτήρια μες τη βρόμα και τα άπλυτα ρούχα έναν μπόγο!!! Του ζήτησα να τα πάει στο καθαριστήριο, αλλά αυτός κλείδωσε τα αποδυτήρια και δεν μπορέσαμε να κάνουμε προπόνηση. Ύστερα από αυτό, ενημέρωσα τους διοικούντες ότι δεν γίνεται να συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί του. Ή αυτός ή εγώ! Κι έχουμε και τόσα άλλα θέματα που δεν βλέπω να βελτιώνονται… Ειλικρινά είμαι απογοητευμένος».
Και νέα αναμονή…
* * * Την ίδια ώρα, ο Σάκης Κανακίδης εξακολουθεί να μην έχει επιστρέψει στον Πύργο (έχει παραμείνει στην Αθήνα μετά το πρόσφατο κυριακάτικο ματς στο Μενίδι).
Παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει.
* Άγνωστο παραμένει και το ποιόν ακριβώς ρόλο θα έχει στη συνέχεια, στα πλαίσια της όποιας ενεργοποίησης του Θανάση Παπαγεωργίου (που έχουμε αναφερθεί στο κομμάτι αυτό, αναλυτικότερα στα προηγούμενα ρεπορτάζ)
* Άγνωστο παραμένει και το πως ακριβώς θα μεταφραστεί στην πράξη αυτή η ενεργοποίηση του Θαν. Παπαγεωργίου.
* Κι ακόμα, επίσης άγνωστο, παραμένει και το αν τελικά στη συνέχεια, θα υπάρχει παρουσία των Ιταλών, και βασικά του Άλεξ Ολίβα. Και με ποιόν τρόπο…
* * * Παραμένουν την ίδια ώρα απλήρωτοι οι παίκτες που έχουν απομείνει (μετά την απομάκρυνση των δώδεκα άλλων από τη Δευτέρα, που από αυτούς οι ΠΕΝΤΕ έχουν κάνερι και προσφυγή πλέον)…
“Και η ζωή τραβάει την ανηφόρα…”
Το τωρινό έμψυχο υλικό
Αυτές τις μέρες στην ομάδα πλέον παραμένουν 20 παίκτες, από όσους έχουν επαγγελματικά συμβόλαια, και συνολικά είναι οι εξής:
Γκίνης, Αμπατζίδης, Στεργιώτης (γκολκήπερς), Γραικός, Αρμένης, Νικολόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Μπαξεβάνος, Γεωργόπουλος, Μαζιώτης, Τσέρα, Εμμανουήλ, Μπουντόπουλος, Τσίτας, Πούρνος, Χατζόγλου, Πετρούσης, Κασνέτσης, Νταγιάντας, Κοτάτης.
Μαζί με τους προαναφερθέντες, ο τεχνικός του Πανηλειακού θα δουλέυει και με 4 ακόμα παιδιά από την ομάδα Νέων Κ19. Τους: Κακολύρη, Μπακατσέλο, Χατζηπαγώνη, Χατζηστάμου.
Με την ευκαιρία να αναφερθεί για το Χατζηπαγώνη, ότι είναι ένας από τους τρεις – τέσσερις μόνο, μη ντόπιους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι, και που αγωνίζονται στην ομάδα Νέων Κ19, (όπως ο γκολκήπερ Ταμπός, κι ο φοιτητής πλέον επί ηλειακού εδάφους, στο ΤΕΙ Αμαλιάδας, Χατζηστάμου).
Αφού κάποιοι άλλοι, παρότι από την αρχή δεν μετείχαν στους αγώνες της πρώτης ομάδας (αλλά μόνο προπονούνταν με αυτή), δεν πήγαιναν ούτε να προπονηθούν με την ομάδα Νέων, αλλά κι ούτε να αγωνιστούν με αυτήν.
Κάτι που πιθανότατα σημαίνει ότι (και) όλοι αυτοί, είχαν από όταν ήρθαν στον Πύργο …υποσχέσεις για συμμετοχή στην πρώτη ομάδα και μόνο σε αυτήν…
Και αυτό εννοείται αφορά νεαρούς (γεννηθέντες το ’95 ή το πολύ το ’94) που ηλικιακά είχαν δικαίωμα συμμετοχής με την ομάδα αυτή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.
* Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει ήδη αναφερθεί, από τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη (όπως γνωστοποιήθηκε) δόθηκε τη Δευτέρα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Σάκη Χριστόπουλο, λίστα με 12 παίκτες (επαγγελματικών συμβολαίων) που δεν υπολογίζονται…
Και κλήθηκαν για να το λύσουν με κοινή συμφωνία…
Οι δώδεκα αυτοί είναι οι: Φορτούνης, Σακελλαρίδης, Γραμματικός, Κυριακάκης, Αλμπάνης, Κολιός, Χριστόπουλος, Κορσιάνος, Αγγελίδης, Κοτσαλάς, Τζ. Γκίνι, Σιδηρόπουλος.
- Όπως στο μεταξύ έγινε γνωστό, έχει αποχωρήσει από τις προηγούμενες μέρες από την ομάδα κι ο Αλβανός γκολκήπερ Σουλειμάν Χότζα.
Πάντως, κάποιοι ως τώρα, κατέθεσαν προσφυγή, όπως έγινε γνωστό…
Ο ένας είναι σίγουρα ο Φορτούνης (το ανέφερε και στις δηλώσεις του – ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ρεπορτάζ με δηλώσεις του
Έκανε κι ο Αλμπάνης, όπως έγινε γνωστό, κι ακολούθησαν επίσης ανάλογο …δρόμο και οι Σακελλαρίδης, Κολιός, Χριστόπουλος.
Και ίσως και ένας ακόμα…
Αφού και αυτοί, αλλά κι όσοι ακόμα συνεχίζουν, παραμένουν απλήρωτοι για το διάστημα που έχει μεσολαβήσει…
Ούτε την άλλη εβδομάδα παίζει ο Πανηλειακός! – Μια εβδομάδα πίσω τελικά το πρωτάθλημα
Μετά το …σμπαράλιασμα της 6ης αγωνιστικής με την ανεπαρκέστατη και αστεία (ουσιαστικά) δικαιολογία του κινδύνου για θέματα ασφαλείας ελέω Πολυτεχνείου από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό το βράδυ της Τετάρτης (12/11), η Ένωση Β’ Εθνικής προχώρησε την Πέμπτη (13/11) στην αναβολή όλων των αναμετρήσεων, όπως είχε προαναγγελθεί ήδη ανεπίσημα.
Έτσι, το νέο στοιχείο πλέον είναι ότι 6η θα διεξαχθεί τελικά την αμέσως επόμενη εβδομάδα με το πρόγραμμα να διαμορφώνεται ως εξής
1ος (Νότιος) όμιλος
Κυριακή (23/11)
15.00: Ερμιονίδα – Ηρακλής Ψαχνών (Γήπεδο Κρανιδίου)
15.00: Επισκοπή – Φωστήρας (Γήπεδο Μάλεμε)
15.00 Άλιμος – Α.Ο. Χανιά (Γήπεδο Καισαριανής)
15.00: Καλλιθέα – Αχαρναϊκός (Γήπεδο Ταύρου)
18.00 Παναχαϊκή – ΑΕΚ ΟΤΕ TV (Παμπελοποννησιακό)
Δευτέρα (24/11)
18.00 Παναιγιάλειος – Απόλλων Σμύρνης (Γήπεδο Αιγίου) ΟΤΕ TV
ΡΕΠΟ: Πανηλειακός.
Πρακτικά βέβαια, αυτή η απόφαση επηρεάζει όλο το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αφού πλέον η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 5 Απριλίου όπως αποφασίστηκε, αντί για τις 29 Μαρτίου και όπως γίνεται αντιληπτό κατά μία εβδομάδα πάνε πίσω τόσο τα πλέι οφ όσο και τα πλέι άουτ (ξεκινούν πλέον 15/4 και τελειώνουν 14/6).
Να σημειώσουμε ότι, αρχικά στην Ένωση Β’ Εθνική επεξεργάζονταν τη λύση η 6η αγωνιστική να γίνει εμβόλιμη, όπως συνέβη και στην αντίστοιχη περίπτωση της Σούπερ Λίγκας. Ημερομηνία είχε βρεθεί, ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή σε συνεργασία και με τον ΟΤΕ ΤV επέλεξαν να μεταφερθεί τελικά κατά μία εβδομάδα αργότερα όλο το πρωτάθλημα, μετά την αναβολή των αγώνων το τρέχον αγωνιστικό τριήμερο 14-16-17 (Παρασκευή – Κυριακή – Δευτέρα) Νοεμβρίου. Αφού αυτό βόλευε καλύτερα το κανάλι…
* * * Για τα ματς πλέον της 7ης αγωνιστικής (Πανηλειακός – Παναχαική, κ.τ.λ.), θα βγουν πλέον καινούριες, ακριβείς, ημερομηνίες)
Με Παναχαϊκή το Σάββατο οι Νέοι
Για το πρωτάθλημα Νέων Κ19 και την 3η αγωνιστική (στο 2ο Όμιλο που αγωνίζεται και η ομάδα του Πύργου), το Σάββατο (15/11) θα γίνει ο αγώνας Παναχαϊκή – Πανηλειακός.
Και συγκεκριμένα στις 12.00 το μεσημέρι. Με τόπο διεξαγωγής το γήπεδο στο αθλητικό κέντρο “Ντα Λουζ”, στα Δεμένικα Σαραβαλίου της Πάτρας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1) Πανηλειακός 4 (6-1)
2) Ζάκυνθος 4 (6-5)
3) Παναχαϊκή 4 (3-1)
4) Ερμιονίδα* 3 (8-0)
5) Παναιγιάλειος* 1(1-1)
6) Καλλιθέα 0 (4-7)
7) Φωκικός 0 (0-13)
* Ερμιονίδα και Παναιγιάλειος έχουν κάνει το ρεπό τους
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Φωκικός – Ζάκυνθος, Παναιγιάλειος – Ερμιονίδα, Παναχαϊκή – Πανηλειακός. ΡΕΠΟ: Καλλιθέα

πηγή:  iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου