Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Αναβολή σε έξι ματς! (photo)

Τα μισά παιχνίδια της Football League αναβλήθηκαν μετά από απόφαση του Γιάννη Ανδριανού, λόγω του τριημέρου για την επέτειο του Πολυτεχνείου, όπου η Αστυνομία δε μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή τους.


Το Παναχαϊκή-ΑΕΚ που αναβλήθηκε ήταν μόνο η αρχή... Όπως αποφάσισε ο Γιάννης Ανδριανός (δείτε παρακάτω και το έγγραφο), τα μισά παιχνίδια της έκτης αγωνιστικής στη Football League είχαν την ίδια μοίρα!

Πιο συγκεκριμένα, λόγω του τριημέρου της επετείου για το Πολυτεχνείο και δεδομένου ότι η Αστυνομία εξ’ αρχής είχε κάνει σαφές πως δεν εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή όλων αυτών των αγώνων, ο υφυπουργός Αθλητισμού ενστερνίστηκε τις φοβίες και πήρε την εν λόγω απόφαση!
Έτσι δεν θα γίνουν τα Φωκικός-Ηρακλής (14/11), Καλλιθέα-Αχαρναϊκός (16/11), Αγροτικός Αστέρας-Αιγινιακός (16/11), Παναιγιάλειος-Απόλλων Σμύρνης (17/11), ΑΕΛ-Τύρναβος (17/11) συν φυσικά το ματς στην Πάτρα (16/11).
 

Μία απόφαση που είναι πολύ πιθανό πλέον να οδηγήσει τη Football League στην... ολική αναβολή της έκτης «στροφής» και να οριστεί μια εμβόλιμη το προσεχές διάστημα, προκειμένου να μην... χαθούν μεταξύ τους οι ομάδες. Αύριο, Πέμπτη, αναμένεται κάτι τέτοιο να γίνει γνωστό (με οποιαδήποτε εξέλιξη) απ' την διοργανώτρια αρχή.

πηγή:  mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου