Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Με αυτό το πέναλτι η Λαμία πέρασε από την Καρδίτσα! (VIDEO)

Έξω φρενών είναι οι άνθρωποι της Αναγέννησης με την διαιτησία του Σφακιανάκη στον αγώνα με τη Λαμία! Έπεσε... μαύρο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ!


Οπως υποστηρίζουν στην Αναγέννηση... "φαίνεται και στο βίντεο του αγώνα πως δεν υπάρχει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Νίκιτς στο 42ο λεπτό στον Βασιλόγιαννη", φάση για την οποία σηκώθηκε όλο το γήπεδο στο πόδι!!! Με αυτό το πέναλτι η Λαμία πήρε προβάδισμα και τελικά τη νίκη! Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το σχετικό Video

Παρά την οργή 2.000 φιλάθλων στην Καρδίτσα δεν σημειώθηκε το παραμικρό χάρη στην ψυχραιμία των ανθρώπων της Αναγέννησης!!!

Πάντως οι "κιτρινόμαυροι" δεν θ' αφήσουν το θέμα έτσι και θα κάνουν παράσταση - διαμαρτυρίας!!!

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Μπούρμπος τόνισε: "Θα πρέπει να σέβονται όλοι μια αυθεντική προσπάθεια που γίνεται με πόνο ψυχής! Δεν γίνεται να ανεχθούμε τέτοια συμβάντα! Κατανοούμε τα λάθη, ξέρουμε να χάνουμε, είμαστε μια ομάδα που πορεύεται με αξίες και ιδανικά. Οχι όμως και να γίνονται αυτά που ζήσαμε σήμερα!!! Θα διώξουν όλους τους ανθρώπους απο τα γήπεδα! Δεν θ' απομείνει κανείς...".

Και στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στο προπονητικό τιμ επικρατούν συναισθήματα αγανάκτησης!
Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας σε ένδειξη διαμαρτυρίας έχει "μαύρο φόντο" στο ρεπορτάζ για τον αγώνα!

Ρεπορτάζ: Θ. ΚΑΤΣΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου