Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: "Τσίμπησαν" την ισοπαλία τα "λιοντάρια" στις καθυστερήσεις (Photos)

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι που είχε πολλές και δυνατές φάσεις (τραυματίστηκε και αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο ο Λέανδρος Τάρε) και δύο κόκκινες κάρτες (μία για κάθε ομάδα) Παναρτεμισιακός και ΑΕ Άγιος Λέων μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (2-2).


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
1΄ ΓΚΟΛ: Ο Βοζαΐτης μέσα στην περιοχή με πλασέ θα ανοίξει το σκορ, 1-0.
4΄ Ο Π. Μαρούδας θα βγάλει τη σέντρα και ο Ζώντος με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
23΄ Τραυματίστηκε ο Λ. Τάρε από μαρκάρισμα αντιπάλου του και θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ζακύνθου!
35΄ ΓΚΟΛ: Ο Μ.Ι. Μαρούδας θα εκτελέσει κόρνερ και στο πρώτο δοκάρι με προβολή ο Π. Μαρούδας θα ισοφαρίσει σε 1-1.
44΄ Σέντρα του Π. Μαρούδα ο Μ. Μαρούδας θα πετύχει το γκολ, αλλά ο διαιτητής Β. Μπέης θα το ακυρώσει ως επιθετικό φάουλ.
52΄ ΠΕΝΑΛΤΙ-ΓΚΟΛ: Ο Κάρδαρης θα εκτελέσει γρήγορα το πλάγιο για τον Φετσάνη που θα προσπαθήσει μέσα στην περιοχή να περάσει την μπάλα πάνω από τον Π. Βυθούλκα, αλλά ο τελευταίος θα την σταματήσει με το χέρι και ο Μπέης θα σφυρίξει το πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κώστας Κάρδαρης κάνοντας το 2-1.
59΄ ΑΠΟΒΟΛΗ για τον Παναρτεμισιακό. Ο Γιώργος Κλαυδιανός θα αντικρύσει την 2η  κίτρινη κάρτα και θα αποβληθεί.
61΄ ΑΠΟΒΟΛΗ για την Ένωση. Ο Ρουσιάνος με τη σειρά του θα αντικρύσει την 2η  κίτρινη κάρτα και θα ακολουθήσει τον Κλαυδιανό στα αποδυτήρια.
62΄ Τετ-α-τετ του Ζώντου με τον Κυπριώτη, με τον τελευταίο να διώχνει σωτήρια με τα πόδια το πλασέ του παίκτη της Ένωσης.
63΄ Ωραία πάσα στην περιοχή του Κάρδαρη για τον Ραυτόπουλο, το σουτ του οποίου απομαυνει την μπάλα ο Μάκης Μαρούδας.
65΄ Σουτ του Κάρδαρη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
68΄ Δυνατό και μακρινό σουτ του Μ.Ι. Μαρούδα η μπάλα μόλις άουτ.
74΄ Σουτ από το κέντρο του Μ.Ι. Μαρούδα η μπάλα μόλις άουτ.
90΄+ 4΄ ΓΚΟΛ: Ψυχρολουσία στο Μαχαιράδο. Ο Μ. Μαρούδας εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών και με σουτ πέτυχε το τελικό 2-2.
Με λάθη η διαιτησία του Βασίλη Μπέη, ο οποίος ακυρώνει το γκολ του Αγ. Λέοντα στο 44΄ λανθασμένα κατά την προσωπική μας άποψη. Το γκολ ήταν γκολ... σεντερ φορ και δεν υπήρχε φάουλ. Επίσης στο 50΄ ο Κλαυδιανός κάνει φάουλ στον Μ. Μαρούδα και οι δύο παίκτες πέφτουν στο έδαφος, με τον παίκτη τηςΕνωσης να προσπαθεί να κλωτσήσει τον αντίπαλό του με τον διαιτητή να δείχνει κίτρινη στον Κλαυδιανό και αφήνει στο ματς τον Μ. Μαρούδα!

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. (Ανδρέας Ζουπάνος): Κυπριώτης, Κλάδης Β., Κορφιάτης, Καπετάνης, Μπράτης, Τάρε (26΄ λ. τρ. Γιοβάνης), Βοζαΐτης, Κλαυδιανός, Ραυτόπουλος (90΄+ 1΄ Μπιάζης), Κάρδαρης, Φετσάνης (88΄ Βυθούλκας).

ΑΕ ΑΓΙΟΣ ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ (Νίκος Ντόβρος): Μαρούδας Γερ., Μαρίνος Δ. (84΄ Βυθούλκας Ι.), Ρουσιάνος, Μπάστας Σ., Βυθούλκας Π., Βιάζης, Βυθούλκας Μ., Ζώντος (64΄ Μάργαρης Ν.), Μαρούδας Μ., Μαρούδας Μ.Ι., Μαρούδας Π.



Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τον συνεργάτη μας Άλντι Ζέλα





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου