Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Στον… αέρα (ξανά) ο Πανηλειακός!

Αβέβαιο αν οι Πυργιώτες θα κατέβουν στο Μενίδι την Κυριακή. Κι αυτό γιατί αν μέχρι αύριο δεν καταβληθούν δόσεις απ’ τις προσφυγές, τότε δεν θα ‘χουν δικαίωμα συμμετοχής!

Μπορεί να συνεχίζεται με τις πρόσφατες καθημερινές προπονήσεις η προετοιμασία του Πανηλειακού για το ματς με τον Αχαρναϊκό που έχει οριστεί να διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο Μενιδίου στις 15:00 το μεσημέρι, αλλά μέχρι και αυτή την ώρα είναι στον ...αέρα το αν η πολύπαθη ομάδα του Πύργου θα έχει τελικά δικαίωμα να αγωνιστεί!

Αφού απαιτείται, αν όχι μέσα στην Πέμπτη, το πολύ ως το μεσημέρι της Παρασκευής η εξόφληση δόσεων από τελεσίδικης απόφασης προσφυγές παλιών παικτών! Ή η συμφωνία μαζί τους, ώστε η ομάδα να μην μηδενιστεί αλλά και να μην της αφαιρεθούν βαθμοί (σε μια τέτοια περίπτωση) στο ματς αυτό!
Το βράδυ της Τετάρτης έγινε αρχικά γνωστό ότι, οι μεν Ολίβα, Κανακίδης κ.τ.λ., θα αναλάμβαναν τα έξοδα και τα λοιπά διαδικαστικά της μετάβασης για τον αγώνα (πούλμαν, ξενοδοχείο για διανυκτέρευση την παραμονή, και τα σχετικά), κι ο δε Σάκης Χριστόπουλος, κατόπιν της δικής του προηγούμενης δημόσιας μάλιστα, παρέμβασης, θα αναλάμβανε την επίλυση του θέματος των δόσεων αυτών των προσφυγών (για να μην υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα με τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα).
Όμως το πρωί της Πέμπτης, ήρθε άλλη ότι τελικά ο Σ. Χριστόπουλος ενημέρωσε το Σ. Κανακίδη ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι για την επίλυση του θέματος! Και ότι, να το αναλάβουν κι αυτό οι Ολίβα, Κανακίδης!
- Με το μεν Ολίβα να επιμένει πλέον ότι, όσο δεν υπάρχει άλλος τραπεζικός λογαριασμός της ΠΑΕ διαθέσιμος, αυτός δεν μπορεί να στείλει άλλα χρήματα για κανένα λόγο (γιατί ελέγχονται από τις ιταλικές αρχές και δεν μπορεί να τα αιτιολογήσει αν τα βάλει σε άλλο λογαριασμό, π.χ., κάποιου ιδιώτη)...
- Και το δε Κανακίδη να αναφέρει ότι: «Παρότι αιφνιδιαστήκαμε από αυτή την υπαναχώρηση του κ. Χριστόπουλου, ξεκινήσαμε ήδη κάθε προσπάθεια, μαζί με το συνεργάτη Μάκη Υφαντίδη, να επιλύσουμε εμείς κι αυτό το θέμα. Δεν είναι πλέον καθόλου εύκολο. Αλλά συνεχίζουμε κάθε προσπάθεια…».
Πηγή: Iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου