Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Πραγματικό ντέρμπι στον Πλάνο που τα είχε όλα!!! (Photos)

Τρία γκολ, μία αποβολή, πολλές χαμένες ευκαιρίες, ένα πέναλτι και πολλές αμφισβητούμενες φάσεις είχε το παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο του Πλάνου, κάνοντας το ματς ΑΟ Τσιλιβή-ΑΟ Κατασταρίου να είναι ένα πραγματικό ντέρμπι!
Οι 100 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου σίγουρα ευχαριστήθηκαν παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το μεγάλο "διπλό" (1-2).
Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Γιάννη Καλογεράκου (για δύο πέναλτι) και του πρώτου βοηθού Αντώνη Πυλαρινού (για δύο ακυρωθέντα γκολ ως οφσάιντ)!


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
2΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Τσάνη, ο Άγ. Κλάδης δεν προλαβαίνει την μπάλα από καλή θέση.
ΓΚΟΛ: Σέντρα από αριστερά του Βάσσου, ο Σπ. Μαρίνος από το σημείο του πέναλτι με σουτ θα πετύχει το 0-1.
15΄ Εκτέλεση φάουλ του Κότσα, δύσκολα σε κόρνερ ο Ποταμίτης.
19΄ Σουτ από κοντά του Μωραΐτη και πάλι ο Ποταμίτης, αυτή τη φορά με τα πόδια, θα διώξει σε κόρνερ.
32΄ Διαγώνιο σουτ του Κότσα, ο Ποταμίτης με δυσολία θα διώξει σε κόρνερ.
34΄ Το Τσιλιβή διαμαρτύρεται έντονα για πέναλτι (χέρι αντιπάλου).
40΄ Από αριστερά ο Σπ. Μαρίνος θα πιάσει το σουτ, αλλά η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
47΄ Ωραία μπαλιά του Δρόσου για τον Τεμπονέρα, ο τελευταίος από καλή θέση θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
60΄ Δυνατό σουτ του Τσάνη η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
62΄ Διαγώνιο σουτ του Κότσα με την μπάλα μόλις άουτ.
63΄ Σουτ του Μαρίνου κόντραρε η μπάλα σε αντίπαλο και στο ρημπάουντ ο Δρόσος θα κάνει το νέο σουτ και ο Αγ. Κλάδης στη γραμμή θα διώξει σε κόρνερ.
67΄ Σουτ του Μπάστα, ο Ποταμίτης θα αποκρούσει και ο επερχόμενος Μωραΐτης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, από θέση οφσάιντ, το οποίο κατελόγισε ο βοηθός Πυλαρινός.
71΄ Εκτέλεση φάουλ του Τσάνη, η μπάλα βρίσκει σε κάποιο κεφάλι, αλλάζει πορεία και ενστικτωδώς με το κεφάλι πάνω στη γραμμή θα διώξει ο Χριστοδουλόπουλος.
75΄ Ο Κότσα θα κάνει το σουτ με τον Ποταμίτη να διώχνει σε κόρνερ.
78΄ Ωραία ενέργεια του Δρόσου που θα φύγει από το κέντρο, θα βγάλει τη σέντρα για τον Σπ. Μαρίνο που θα πλασάρει και ο Β. Κλάδης σωτήρια θα διώξει σε κόρνερ.
80΄ Νέα ακύρωση γκολ του Τσάνη (κεφαλιά) ως οφσάιντ με έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων!
84΄ ΠΕΝΑΛΤΙ-ΑΠΟΒΟΛΗ: Ο Κάρδαρης θα μπει από δεξιά στην αντίπαλη περιοχή, θα επιχειρήσει το σουτ, αλλά θα δεχτεί το μαρκάρισμα του Χριστοδουλόπουλου με τον Καλογεράκο να καταλογίζει το πέναλτι και να δείχνει την 2η  κίτρινη και την άγουσα για τα αποδυτήρια στον αμυντικό του Κατασταρίου.
Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Τσάνης με τον Ποταμίτη να αποκρούει!!!
89΄ ΓΚΟΛ: Σύγχυση στην άμυνα του Κατασταρίου και ο Μωραΐτης με σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.
90΄ + 1΄ ΓΚΟΛ: Ο Δρόσος πήρε την μπάλα από τον Σταμίρη και με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής πέτυχε το τελικό 1-2.
90΄ + 4΄ Ο Κάρδαρης λίγο μέσα στη μεγάλη περιοχή του Κατασταρίου θα ανατραπεί, αλλά ο Καλογεράκος θεώρησε ότι ο παίκτης του Τσιλιβή έκανβε "θέατρο" και του έδειξε την κίτρινη κάρτα.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ (Παναγιώτης Τρουπιώτης): Κλάδης Β., Γιακουμέλος (57΄ Κυδωνιάτης), Τσιόλης, Κλάδης Αγ., Μπιάζης, Λίτα, Τσάνης, Μπάστας, Μωραΐτης, Κότσα, Κάρδαρης.

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (Δήμος Αγγελάκης): Ποταμίτης, Γκούσκος, Χριστοδουλόπουλος, Κουτσουπιάς, Κουσίδης, Τεμπονέρας (69΄ λ. τρ. Σκιαδόπουλος), Βάσσος, Παππάς, Διαμαντής (59΄ Σταμίρης), Μαρίνος (79΄ Στήθος), Δρόσος.

 Οι φωτογραφίες είναι από τον συνεργάτη μας, Άλντι Ζέλα



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου