Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Δεν νικιέται με τίποτα (video)

Το καλοκαίρι, η Νέα Μανολάδα βυθίστηκε στον προβληματισμό όταν χάθηκε μέσα από τα χέρια της διοίκησης ο ικανότατος πορτέρο της Αχαϊκής Δρακόπουλος. Οι ιθύνοντες της ομάδας είχαν την φαεινή ιδέα, να πάρουν έναν 20χρονο από τον Παναιγιάλειο, τον Δημήτρη Τσάπαλο. Το ρίσκο, ήταν πολύ μεγάλο, καθώς μιλάμε για τη θέση του τερματοφύλακα, εκεί που δεν γίνονται πειράματα. Ένας πιτσιρικάς, ο οποίος ήρθε στη Δόξα για να φτιάξει βιογραφικό, έκανε όλη τη Γ΄ Εθνική να συζητάει σήμερα γι' αυτόν. Κρατάει ανέπαφη την εστία του 540 λεπτά, την ίδια στιγμή που οι ιθύνοντες της Δόξας χαμογελούν, έχοντας... ξεχάσει μια για πάντα τον Δρακόπουλο.

Ο Τσάπαλος, έχοντας μπροστά του μια καταπληκτική άμυνα, με την καθοδήγηση του εξαιρετικού Λαμπρόπουλου, βγάζει δείγματα του ταλέντου του. Φοβερή τεχνική, ικανότητα αλλαγής κατεύθυνσης, μακριά χέρια σαν χταπόδια και ελατήρια στα πόδια για να εκτοξεύεται όταν οι περιστάσεις το απαιτούν. Η προχθεσινή διπλή επέμβαση εξ' επαφής σε κεφαλιά και πλασέ αντιπάλων του, αδικείται μέσα από μια απλή περιγραφή, χωρίς βίντεο. Δεν είναι μόνο η πρώτη επέμβαση, αλλά είναι και τα κλάσματα του δευτερολέπτου στα οποία μέχρι να βάλει ο αντίπαλος του πόδι του, ο Τσάπαλος είχε προλάβει να ξανασηκωθεί και να τιναχθεί από την άλλη πλευρά, προλαβαίνοντας με το ένα χέρι τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Νωρίτερα είχε κάνει ακόμα μια καταπληκτική επέμβαση σε απευθείας φάουλ, ενώ στο φινάλε, η πάντα απαιτητική εξέδρα της Νέας Μανολάδας, τον αποθέωνε!
Τσάπαλος: «Δεν είναι μόνο ο τερματοφύλακας»
Ο Δημήτρης Τσάπαλος, σχολιάζοντας το μέχρι στιγμής εξαιρετικό αποτέλεσμα, αυτό το μηδέν παθητικό, υπογραμμίζει: «Η ομάδα δεν έχει μόνο τερματοφύλακα. Είναι και η άμυνα. Έχουμε μια άμυνα πολύ σφιχτή και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100%. Πρώτα κοιτάμε το μηδέν και μετά το γκολ θα έρθει».
Για τον ίδιο, ο οποίος ήρθε με σκοπό να πάρει συμμετοχές και να βελτιώσει το βιογραφικό του, αναφέρει: «Αυτή τη στιγμή δεν κοιτάζω μόνο τον εαυτό μου. Προέχει να πηγαίνει η ομάδα καλά. Και μετά θα κοιτάξουμε ο καθένας και τον εαυτό του. Τώρα προέχει να παίρνει η ομάδα τα θετικά αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή στη Δόξα, με μια λέξη έχουμε γίνει μια οικογένεια. Τίποτα δεν μπορεί να μας επηρεάσει. Εάν συνεχίσουμε έτσι, όλοι μαζί, σαν οικογένεια, θα μπορέσουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα».







πηγή:  protinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου