Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ήττα (2-0) στο Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, αυτή τη φορά από τον δυνατό Ηρακλή, στο Καυτανζόγλειο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά η Ζάκυνθος είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όμως στην κεφαλιά του Παπαδημητρίου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Ηρακλή!
Οι γηπεδούχοι με δύο γκολ στην επανάληψη κατάφεραν να πάρουν το σπουδαίο "τρίποντο". Η Ζάκυνθος αγωνίζεται την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και η νίκη είναι μονόδρομος.



ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
7′: Μεγάλη ευκαιρία για την Ζάκυνθο από την κεφαλιά του Αποστόλου, ο Χουάντερσον σε εντυπωσιακή απόκρουση.

8′: Σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Κάσσος κερδίζει την κόντρα αλλά η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Ξενοδόχοβ.
9′: Σέντρα-σουτ από τον Σαραμαντά η μπάλα περνάει άουτ.
10′: Μπάσιμο του Κάσσου από τα δεξιά που δέχεται το τάκλιν, δεν υπάρχει τίποτα σύμφωνα με τον Κατσικογιάννη που δείχνει άουτ. Ο Κάσσος δεν διαμαρτυρήθηκε.
15′: Σέντρα του Μπουκουβάλα από τα δεξία, ο Ρομάνο κάνει το κοντρόλ στο ύψος του πέναλτι αλλά αργεί να τελειώσει την φάση.
18′: Παράλληλη σέντρα του Περόνε για λίγο δεν πρόλαβε ο Τσιλιανίδης.
24′: Δεν μπορεί να απομακρύνει γρήγορα ο Πουρτουλίδης, ο Παπαδημητρίου κάνει το σουτ το οποίο κοντράρει στον αρχηγό του Ηρακλή και καταλήγει στα χέρια του Χουάντερσον.
31′: Ο Πουρτουλίδης κάνει την κούρσα από τον άξονα, σπάει αριστερά στον Περόνε το σουτ του οποίου είναι κακό.
33′: Η μπάλα έρχεται λουκούμι στο πόδι του Πουρτουλίδη που με ξερό σουτ η μπάλα περνάει άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή.
35′: ΔΟΚΑΡΙ: Κόρνερ από την Ζάκυνθο, κεφαλιά του Παπαδημητρίου και η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Χουάντερσον.
45′: Ωραία σέντρα του Σαραμαντά από τα αριστερά, ολομόναχος ο Ρομάνο με το κεφάλι στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.
47′: Σουτ του Τσιλιανίδη μετά από ωραία προσπάθεια, η μπάλα περνάει άουτ.
48΄: Κλείνει τα μάτια σε διπλό τράβηγμα φανέλας του Πιτταρά ο Κατσικογιάννης.

49′: Φάση διαρκείας στα καρέ της Ζακύνθου που τελειώνει με το σουτ του Κάσσου το οποίο καταλήγει στην αγκαλιά του Ξενοδόχοβ.
63′: Σέντρα του Σαραμαντά, ο Σιατραβάνης παίρνει την κεφαλιά η οποία περνάει άουτ.
71′: Εκτέλεση φάουλ του Περόνε πετάγεται ο Μπαρολίνι που δεν ακουμπάει την μπάλα, ο Ξενοδόχοβ σε κόρνερ.
72′: ΓΚΟΛ: Κόρνερ από τον Ρομάνο για τον ΗΡΑΚΛΗ και με κεφαλιά ο Μπαρτολίνι στέλνει τη μπάλα ψηλά στην εστία του Ξενοδόχοβ.
82′: Περίεργη φάση με τον Λουκίνα να βγαίνει σε θέση για γκολ αλλά καθυστερεί να τελειώσει την φάση.
90′: ΓΚΟΛ: Εξαιρετική προσπάθεια του Περόνε που σπάει την μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Λουκίνας τελειώνει το παιχνίδι.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Στάμου, Σαραμαντάς, Τσιλιανίδης (Λουκίνας 70′), Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο (Κυριακίδης 89′), Πουρτουλίδης, Κάσσος (Σιατραβάνης 53′)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ν. Ακίνο): Ξενοδόχοβ, Οικονόμου, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβώκας, Νόνης (Κρολ 89′), Κρσμάρεβιτς, Αποστόλου (Πέττας 58′), Πιτταράς (Κουτσούκης 78′), Ευθυμιάδης, Παπαδημητρίου.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου