Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Στους "4" ο ΑΟ Λεβάντες

Μαζί με τους Αστέρα Μαχαιράδου, Καταστάρι και Νέους του ΑΠΣ Ζακύνθου, θα μπεί στην κληρωτίδα η ομάδα του ΑΟ Λεβάντε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματοςτης Α΄ Κατηγορίας επικράτησαν με 2-0 του ΑΟ Τσιλιβή, στον... πρόωρο τελικό όπως υποστήριξαν πολλοί.
Το 1-0 έκανε ο εορτάζων Διονύσης Μαλαφούρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο αδελφός του Τάσος.
Το τελικό 2-0 πέτυχε ο Γιάννης Κομιώτης στην εκπνοή του αγώνα. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΑΟ Λεβάντε, Κυριάκος Μαρίνος ο οποίος χρειάστηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του, αφού ο Δημήτρης Μαρκαντωνάτος πονάει στη μέση του.

Οι φιλοξενούμενοι "φωνάζουν" για τη διαιτησία του Τάσου Λιβέρη και ειδικά για τη φάση του 63ου όπου ζητούν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής Λιβέρης έδειξε να συνεχιστεί το ματς. Στο τέλος του αγώνα ήταν έντονες οι διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Τσιλιβή!
Να τονίσουμε ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με 25λεπτη καθυστέρηση, αφού ο γιατρός δεν πήγε ΠΟΤΕ στο γήπεδο Αμπελοκήπων και τελικά (με τη συγκατάθεση και του ΑΟ Τσιλιβή) οι άνθρωποι του ΑΟ Λεβάντε έψαξαν και βρήκαν τον Νίκο Κουρούμαλο.

ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ (Κώστας Κλάδης) Μαρίνος, Σοφός Δ., Λογοθέτης, Κομιώτης Χ., Κομιώτης Αλ.(63΄ Δούμουρας), Κομιώτης Ι., Μαρίνος Ι., Ματαράγκας, Μαλαφούρης Αν., Μαλαφούρης Διον., Πατίρης (70′ Νένδος)
ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ (Παν. Τρουπιώτης) Κλάδης, Μπιάζης, Τσιόλης, Λίτα, Μπάστας Αν., Κότσα, Γιακουμέλος (80΄ Μωραϊτης), Αλεξανδρίδης (46΄ Κάρδαρης), Κλάδης Αγ., Κυδωνιάτης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου