Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μια γυναίκα μπορεί, το αποτέλεσμα να αλλάξει... μπορεί! (Photos)

Με αρνητικό πρωταγωνιστή την Μήτση (Πειραιά) ο ΑΠΣ Ζάκυνθος έχασε με 2-0 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Η ρέφερι της σημερινής αναμέτρησης... "έκλεισε" τα μάτια σε δύο καταφανέστατες περιπτώσεις πέναλτι, με βροντερή αυτή στο 33ο  λεπτό όπου ο Κουρούπης σπρώχνει στην περιοχή τον Παπαδημητρίου, και υπάρχει πέναλτι και αποβολή!!!
Στην άλλη φάση δεν βλέπει χέρι του Παπαστεριανού και γενικώς είχε χάσει τον έλεγχο του αγώνα.
Από την άλλη, η Ζάκυνθος δεν ήταν καλή σήμερα. Όπως είπε και ο Ντάνι Ακίνο στη συνέντευξη τύπου (ακολουθεί σε λίγο), οι νπαίκτες του έπαιξαν άναρχα και είχαν ένα κακό πρώτο ημίχρονο όπως και με την Λαμία. Στην επανάληψη είχαν την κατοχή, αλλά δεν είχαν την ουσία και μοιραία ήρθε αυτό το 0-2.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
ΔΟΚΑΡΙ για τους φιλοξενούμενους. Ο Ευσταθίου θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχωβ και στο... ρημπάουντ ο Καράμπελας θα κάνει το σουτ, άουτ.
24΄ Σουτ εκτός περιοχής του Καπετάνου (αδελφός αυτού που αγωνίζεται στην Ξάνθη) ο Ξενοδόχωβ θα διώξει με γροθιές.
33΄ Η Ζάκυνθος, δικαίως, ζητάει πέναλτι! Ο Ξενοδόχωβ θα βρει γρήγορα στην αντίπαλη περιοχή τον Παπαδημητρίου ποθυ θα τον "γκρεμίσει" ο Κουρούπης με την Μήτση να είναι στη μεσαία γραμμή (!) και να μην έχει εικόνα. Εδώ φταίει ο βοηθός Νάρης (Αθηνών) που δεν την βοηθάει.
45΄+ 1΄ ΓΚΟΛ: Ψυχρολουσία στη Ζάκυνθο.Ο Καπετάνος εκτελεί φάουλ, η άμυνα των γηπεδούχων αδρανεί και ο ανενόχλητος Δήμου με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ, 0-1.
46΄ Νέα περίπτωση πέναλτι. Ο Ευθυμιάδης εκτελεί φάουλ από αριστερά, η μπάλα βρίσκει στο απλωμένο χέρι του Παπαστεριανού και περνάει κόρνερ. Τίποτα και εδώ!!!
49΄ Από κόρνερ του Λέκκα, ο Ευθυμιάδης θα πιάσει την κεφαλιά και προ τη γραμμής θα διώξει ο Παπαστεριανός.
57΄ Από πάσα του Λέκκα, ο Βαρέλα θα πιάσει το σουτ η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
73΄ Σουτ του Κρισμάρεβιτς η μπάλα λίγο πάνω από το ορ. δοκάρι.
90΄+ 2΄ ΓΚΟΛ: Στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι, ο Ευσταθίου θα πασάρει στον Αναστασίου που θα προλάβει την έξοδο του Ξενοδόχωβ και απλά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-2.
90΄+3΄ Κόρνερ Βαρέλα, κεφαλιά Κρολ,η μπάλα μόλις άουτ.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχωβ, Οικονόμου, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Βαρέλα, Κρισμάρεβιτς, Αποστόλου (46΄ Λέκκας), Φωτιάς, (74΄ Κουτσούκης), Ευθυμιάδης, Παπαδημητρίου (57΄ Κρολ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Διλμπέρης Παν/της): Βρονταράς, Βαγγελόπουλος (16΄ λ. τρ. Δήμου), Γαλανόπουλος, Ευσταθίου, Κουρούπης, Αναστασίου, Παπαστεριανός, Ακασσού (65΄ Νατσιόπουλος), Καράμπελας (71΄ Τσούτσης), Μπιτσιάκος, Καπετάνος.

















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου