Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: "Όλοι στο Στάδιο την Κυριακή"!

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η διοίκηση της πρώτης ομάδας του νησιού μας, η ΠΑΕ Ζάκυνθος, καλώντας τον κόσμο την Κυριακή (15:00) στο Δημοτικό Στάδιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Το βιβλίο της ομάδας μας ξεφυλλίζεται γρήγορα με την ιστορία του ΑΠΣ Ζάκυνθος στα μονοπάτια της Β’ εθνικής. Ζούμε όλοι κάτι μοναδικό, που ήταν όνειρο αυτού του τόπου για γενιές και γενιές. Μια ομάδα που αγκαλιάζεται, αναγνωρίζεται και χειροκροτείται απ’ όλη τη φίλαθλη Ελλάδα σε ένα άλλο επίπεδο.
Μια ομάδα που προβάλλει- διαφημίζει και φωτίζει τον τόπο μας από άκρον εις άκρον στην Ελληνική επικράτεια.
Μια ομάδα που ζει ΜΟΝΟ από το λαό της και είναι μακριά από κάθε σκοτεινή γωνιά. Μια ομάδα που είναι καύχημα για τον κάθε Ζακυνθινό.
Ο Δεκέμβριος του 2014, είναι ο πλέον καθοριστικός μήνας για το «αύριο». Είναι ο μήνας που καθορίζει κατά πολύ την συνέχεια, την παρουσία, τη λειτουργία του ΑΠΣ Ζάκυνθος στη Β’ Εθνική.
Ξεκινήσαμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο. Το «ποτάμι» δε μπορεί να γυρίσει πίσω. Θέλουμε να κρατήσουμε γερά και ψηλά την σημαία μας, να μείνουμε εκεί που αξίζουμε. Θέλουμε και μπορούμε.
Τρία ματς στο στάδιο έχουμε να δώσουμε μέχρι να φύγει το 2014. Είναι μονόδρομος η παρουσία ΟΛΩΝ μας εκεί. Στο ΣΠΙΤΙ μας.
Δεν υπάρχει διαπραγμάτευση, συζήτηση ή δικαιολογία να μην πλημμυρίσουμε το γήπεδο την Κυριακή με την Καρδίτσα, το άλλο Σάββατο με τη Λαμία και την 21η Δεκέμβρη (Κυριακή) με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Οι ποδοσφαιριστές, μας έχουν ανάγκη. Μας χρειάζονται δίπλα τους. Η ιστορία του ΑΠΣ Ζάκυνθος απαιτεί σεβασμό. Η παρουσία μας στην εξέδρα είναι απαραίτητη.
Με το εισιτήριο και τη φωνή μας, γινόμαστε δυνατοί, πολύ δυνατοί. Με την αγορά ενός απλού εισιτηρίου από σήμερα δεν θα έχουμε ανάγκη ΚΑΝΕΝΑΝ.
Αν η κάθε οικογένεια πάρει από ένα εισιτήριο για τον κάθε αγώνα, λύνεται ένα τεράστιο πρόβλημα της φετινής χρονιάς. Να μην αφήσουμε και αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!
Εκ του Δ.Σ
."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου