Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Ζάκυνθο μέσω... Αγρινίου!

Η αποστολή του Απόλλωνα αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής για τη Ζάκυνθο (μέσω Αγρινίου), με τον Διλμπέρη να κάνει λόγο για ένα καλό... crash test! Σενάριο για Μπανγκουρά!

Συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα πριν την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ζάκυνθο, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας στην Θεσσαλονίκη (η σαββατιάτικη θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο) ο τεχνικός Παναγιώτης Διλμπέρης ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών, που μετέχουν στην αποστολή. Είναι οι Βρονταράς, Παν. Παπαδόπουλος, Ακασού, Αναστασίου, Βαγγελόπουλος, Γαλανόπουλος, Δήμου, Ευσταθίου, Καπετάνος, Καπνόπουλος, Καράμπελας, Κιόσε, Κουρούπης, Μαυροκεφαλίδης, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Ολίσε, Βασ. Παπαδόπουλος, Παπαστεριανός.
Απουσιάζουν οι τραυματίες Κατσιαρός, Μπερτέν και Σουλίδης.
H αποστολή γευμάτισε σε τοπικό ξενοδοχείο και στις 15:00 αναχώρησε για το Αγρίνιο.
 

Διλμπέρης: Καλό crash test!
Ο Παναγιώτης Διλμπέρης δήλωσε για τον αγώνα με την Ζάκυνθο: "Αποτελεί για μας ένα crash test. Καλούμαστε να δείξουμε ότι υπάρχει συνέχεια, μετά τη νίκη της περασμένης Τετάρτης. Απέναντί μας θα βρούμε έναν πολύ άξιο αντίπαλο".
 

Σενάριο για Μπανγκουρά!
Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά το "μέτωπο" των μεταγραφικών αναζητήσεων, σενάρια εμπλέκουν τους Πόντιους με τον Σαμπεγκού Μπανγκουρά. Ο λόγος για τον 32χρονο φορ από τη Γουινέα, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Πανσερραϊκό. Μάλιστα, άλλες πηγές κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές των δυο πλευρών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου