Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ακίνο: «Ότι είπαμε, το κάναμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Ντάνι Ακίνο από την εμφατική νίκη (5-1) της Ζακύνθου επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

«Στο σημερινό παιχνίδι απολαύσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας κυριάρχησε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ότι είπαμε, ότι δουλέψαμε πριν το παιχνίδι το ερμηνεύσαμε εξαιρετικά καλά κατά την διάρκεια του ματς. Γι' αυτό συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές μας», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Ζακύνθου και πρόσθεσε:

«Μετά το τρίτο γκολ που πετύχαμε αποβάλλαμε κάθε είδος άγχους και παίξαμε πολύ πιο απελευθερωμένα και καλά την κόντρα επίθεση, όπου πετύχαμε και άλλα δύο τέρματα. Θα χαρούμε αυτή μας τη νίκη σήμερα και αύριο Δευτέρα που έχουμε το ρεπό μας και από την Τρίτη θα αρχίσουμε να δουλεύουμε για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λαμία. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό ματς».
Σε ερώτηση για την απόδοση του Βαρέλα, σχολίασε: «Είναι πολύ ευχάριστο ότι ο Νίκο αρχίζει και μπαίνει στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας. Δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε για να βάζει γκολ. Αυτό που θέλουμε από εκείνον είναι να μας βοηθά επιθετικά και αμυντικά από την θέση του στα πλάγια. Αν καταφέρει να βάλει και έναν σημαντικό αριθμό τερμάτων μέχρι το τέλος της χρονιάς ακόμη καλύτερα. Είχε κάποιες δυσκολίες στην αρχή και αυτό είναι λογικό. Τώρα όμως μπορεί να μας βοηθήσει πολύ περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου