Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE 2: "Πράσινο" το ντέρμπι της Ηλείας!

Με τον Ζακόφ να αναδεικνύεται «χρυσή» αλλαγή, ο ΠΑΟ Βάρδας αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της Βουπρασίας με 2-1.


Ο Βούλγαρος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 80', και στο 88' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Αγγελόπουλο και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος, χαρίζοντας το σπουδαίο «τρίποντο» στην ομάδα του.
Το ματς έγινε παρουσία 500 περίπου φιλάθλων και το θετικό είναι ότι έγινε σε πολύ αθλητικά πλαίσια.

Το σκορ άνοιξε στο 52΄για τον ΠΑΟΒ με αυτογκόλ του Μπίζου, ενώ ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά με τον Μελετίδη στο 77'.
H Δόξα είχε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ανατρέψει το ματς δύο λεπτά αργότερα, αλλά η κεφαλιά του Ντεντόπουλου βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά το σουτ του Γούρμου απέκρουαε ο Καπετανάκης.
Πολύ σημαντική η νίκη για τον ΠΑΟ Βάρδας, ο οποίος συνολικά στο ματς πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.
Η «Μπάρτσα» πήρε βαθμολογική ανάσα και αφήνει πίσω της τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών, ενώ για τη Δόξα ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα

ΔΟΞΑ Ν. Μ: Τσάπαλος, Λιβάνης, Μπίζος, Λαμπρόπουλος, Νικολακόπουλος (53’ Αγγελόπουλος), Μαυρόπουλος, Νικολόπουλος(74’Γούρμος) , Σωτηρόπουλος, Ντεντόπουλος, Μελετίδης, Βατσής.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ:
Καπετανάκης, Πολίτης, Ζέλιος, Βραχνής, Αποστολόπουλος, Ανδριέλος, Νικολόπουλος, Ντόμας, Σκοτζάι (52’ Σαραντόπουλος), Δημητρακόπουλος(67’ Φωτόπουλος), Γραμματικόπουλος (80’Ζακόφ)



Πηγή: patrisnews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου