Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΜΠΑΜΠΗΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Τέλος η ανοχή μας στην ΕΠΣ Ζακύνθου»



Χείμαρρος ήταν σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Παναρτεμισιακού Α.Ο., Μπάμπης Ραυτόπουλος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, στο ξενοδοχείο «ΦΟΙΝΙΚΑΣ». Ο κ. Ραυτόπουλος συνοδευόταν από την Γενική Γραμματέα, Νατάσα Κλάδη και τον επίτιμο Πρόεδρο, Διονύση Αρβανιτάκη.
Μίλησε με σκληρά λόγια για τρεις συγκεκριμένα διαιτητές (Τάσο Λιβέρη, Βασίλη Μπέη και Δημήτρη Κωστάκη), αλλά και για τα μέλη της ΕΠΣ Ζακύνθου, εξαιρώντας τους Ντίνο Σεμιτέκολο και Λεωνίδα Μαλιούφα. Μίλησε για… «φευγάτο» Πρόεδρο της  Ένωσης, για δύο μέλη της Ένωσης που κάνουν κουμάντο και εκτός των Σεμιτέκολου-Μαλιούφα τους υπόλοιπους τους απεκάλεσε «διακοσμητικά στοιχεία»!

Είπε επίσης, ότι οι ομάδες που βρίσκονται από την 2η θέση της βαθμολογίας και κάτω έχουν εχθρική διαιτησία, κάτι που δεν συνέβαινε την περσινή αγωνιστική περίοδο κι αυτό γιατί ο Ζακυνθιακός με την ομάδα που διέθετε, δεν είχε την ανάγκη κανενός.
Στο τέλος ξεκαθάρισε ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της Ένωσης (τον Απρίλιο του 2016) και ήδη από τώρα ξεκινάει τον αγώνα του, έτσι ώστε να βρεθούν τα ικανά άτομα που θα μπορέσουν να διοικήσουν την ΕΠΣ, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Καυστικότατος ήταν με τους διαιτητές Τάσο Λιβέρη, Βασίλη Μπέη και Δημήτρη Κωστάκη που τους θεωρεί υπαίτιους για τα όσα έχει τραβήξει έως τώρα η ομάδα του (απώλεια βαθμών, σοβαροί τραυματισμοί ποδοσφαιριστών, άδικες αποβολές, κ.α.).
Μίλησε με αποδείξεις και ονόματα για τα παιχνίδια με ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος στο Μαχαιράδο, με ΑΟ Κατασταρίου σε κύπελλο και πρωτάθλημα, αλλά και με τον Αετό Καλλιπάδου (στο Αγγερικό) παιχνίδι που με ανάγκασε να είμαι εδώ σήμερα και να καταγγέλλω όλα αυτά.

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Σε ότι αφορά την Ένωση, μίλησε για… στέκια που ήθελαν την ομάδα του να τερματίζει στο τέλος της φετινής χρονιάς στην 6η θέση και ακόμα πιο κάτω.  Είπε ακόμα:
«Όταν όμως έμαθαν ότι παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και έβλεπαν ότι είμαστε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, τότε αποφάσισαν να έρθουν κατά πλειοψηφία και να μας δουν και το έπραξαν όταν αγωνιστήκαμε στις Βολίμες με τον Ελατιακό.
Μάλιστα σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα μας πήγε με λεωφορείο και αυτό τους φάνηκε περίεργο και κάποιοι εξ αυτών το σχολίασαν μπροστά μας με πολύ δόση… ειρωνίας.
Απ΄ αυτό το παιχνίδι και από τη συνέντευξη που έδωσα στον «ISLANDSPORT-FM 88,6» ξεκίνησε ο πόλεμος εις βάρος της ομάδος μου».
Επίσης για την Ένωση είπε: «Κανείς από την Ένωση, μετά την παραίτηση Σαρρή, δεν κάλεσε τα σωματεία, σε μία άτυπη Γενική Συνέλευση, να τα ρωτήσει για το ποια πορεία θα ακολουθήσει η Ένωσή μας στις εκλογές της ΕΠΟ. Αν εξαιρέσεις τον Ντίνο Σεμιτέκολο που κάνει φοβερή δουλειά στις Μικτές (αν και μόνος) και τον Λεωνίδα Μαλιούφα κι αυτός στο αντικείμενό του, όλοι οι υπόλοιποι είναι διακοσμητικά στοιχεία, με τον Πρόεδρο να είναι… «φευγάτος» στην Αθήνα».

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ
Σε ότι αφορά την ομάδα του, τόνισε: «Όσο και να προσπαθούν να μας διαλύσουν δεν θα τα καταφέρουν, γιατί τα Λαγκαδάκια έχουν βαρύ μέταλλο και δεν μπορεί κανείς να τα ακουμπήσει γιατί είμαστε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι».

Εκλογές ΕΠΣ Ζακύνθου
Σε ότι αφορά τις εκλογές της Ένωσης, που θα γίνουν τον Απρίλιο του 2016, είπε: «Τέλος η ανοχή μας στην ΕΠΣ Ζακύνθου. Δηλώνω σήμερα ότι στις επόμενες εκλογές της Ένωσης θα είμαι υποψήφιος και όχι για Πρόεδρος. Ήδη κάνω ενέργειες έτσι ώστε να βρεθούν τα κατάλληλα άτομα που θα μπορέσουν να διοικήσουν την ΕΠΣ. Φτάνει πια!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου