Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Σκληρή ανακοίνωση για τη σημερινή διαιτησία! - Για "προμελετημένο έγκλημα" κάνει λόγο ο Π. Τρουπιώτης!

Με τη σημερινή διαιτησία στο αγώνα κυπέλλου με τον ΑΟ Λεβάντε τα έχουν οι άνθρωποι του ΑΟ Τσιλιβή, θεωρώντας την υπαίτια για τον αποκλεισμό τους από τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η διοίκηση της ομάδας του Πλάνου έβγαλε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

"Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τσιλιβή εύχεται Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία και ευτυχία και για μερικούς να υπενθυμίσουμε ότι είναι Άγιες ημέρες Χριστουγέννων και όχι... Απόκριες και βιάστηκαν κάποιοι να μασκαρευτούν.
Ευχόμαστε ο Άγιος Βασίλης να φέρει στους σημερινούς διαιτητές της ομάδας μας με τον ΑΟ Λεβάντε, ένα καινούριο ζευγάρι γυαλιά.
Εκ του Δ.Σ.".

"Ήταν προμελετημένο το έγκλημα"
Άκρως καυστικός ήταν ο προπονητής του Α.Ο. Τσιλιβή, Παναγιώτης Τρουπιώτης ο οποίος είπε:
"Υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος. Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν ένα προμελετημένο έγκλημα και στο οποίο υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί".


"Θέλουμε ισότιμη αντιμετώπιση από διατητές και Διοργανώτρια αρχή"
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Πεοέδρου, Γιάννη Πλαρινού:
Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και αποκλεισμό για την ομάδα μας αφού ένα πέναλτυ ( με αποβολή για τον αντίπαλο τερματοφύλακα) δεν δόθηκε από τον διαιτητή Λιβέρη υπέρ μας. Ένα πέναλτυ το οποίο είδαν πάνω από 100 άτομα που ήταν στο γήπεδο ,το οποίο έγινε με καθαρό οπτικό πεδίο σε διαιτητή και επόπτη και δεν βρέθηκε ένας ( ούτε καν οι αντίπαλοι) να πει ότι δεν ήταν ή ότι ήταν αμφισβητούμενο... για όσους δεν ήταν στο γήπεδο η φάση αυτή θα άλλαζε την πορεία του αγώνα και πιθανώς τον τελικό νικητή αφού δεν υπήρχε και αναπληρωματικός τερματοφύλακας.
Το να μην δώσεις σαν διαιτητής αυτό το πέναλτυ σημαίνει δυο πράαγματα: ή ότι είσαι άσχετος ή ότι είσαι κατευθυνόμενος...καμιά άλλη εξήγηση. όποια θέλετε διαλέγετε.
Σαν σωματείο ΔΕΝ θέλουμε ευνοϊκές διαιτησίες αλλά ισότιμη αντιμετώπιση από διατητές και Διοργανώτρια αρχή. Το σωματείο είναι ιστορικό και έχει εκπροσωπήσει το (καταταλαιπωρημένο από κάποιους) Ζακυνθινό ποδόσφαιρο επάξια και πέρα από το νησί.
Σήμερα, θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι στα χαρτιά με ότι αυτό συνεπάγεται για την αντίπαλη ομάδα (μηδενισμός, αφαίρεση βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα !!! αλλά και το επόμενο). Δεν το κάναμε όμως. Και όλα τα μέλη του συμβουλίου μας που ήταν στο γήπεδο ζήτησαν να περιμένουμε να βρουν λύση οι άνθρωποι του Λεβάντε.
Το κάναμε πρώτα από όλα γιατί έχουμε μάθει να κερδίζουμε μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και σεβόμενοι την ιστορία μας, τους αντιπάλους μας και το Ζακυνθινό ποδόσφαιρο. Άλλωστε έχουμε και εκατό παιδιά στην Ακαδημία μας στα οποία θα έπρεπε την επόμενη μέρα να εξηγήσουμε ότι η ομάδα τους κέρδισε ένα παιχνίδι που δεν έγινε ποτέ. Όμως εμείς δεν διδάσκουμε τα παιδιά μας έτσι.
Προς κάθε κατεύθυνση: δεν τα παρατάμε,ο αγώνας της διοίκησης ,των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας θα συνεχιστεί ακόμα πιο σκληρά και θα κερδίσουμε και άσχετους ή κατευθυνόμενους που συναντάμε στο διάβα μας.
Χρόνια πολλά σε όλους.
Πλαρινός Ιωάννης
Πρόεδρος Δ.Σ Α.Ο Τσιλιβή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου