Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Σε ρυθμούς Ζακύνθου

Στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τη Ζάκυνθο επικεντρώνεται η σκέψη της Αναγέννησης μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τη Λαμία.
Οι "κιτρινόμαυροι" σ' ενα διάστημα που διαταράχθηκε η ηρεμία τους, τόσο απο την κακή διαιτησία της Κυριακής, όσο και απο τη συζήτηση που πήγαν ν' ανοίξουν κάποιοι σχετικά με το Δημοτικό Στάδιο και τον ΔΟΠΑΚ, επικεντρώνονται αποκλειστικά στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Αλλωστε η θέση τους μεσω της ανακοίνωσης που εκδόθηκε καλύπτει τους πάντες που είχαν τυχον αμφιβολίες και φάνηκε πλέον σε όλο τον κόσμο ότι η ομάδα όχι μόνο δεν οφείλει στο ΔΟΠΑΚ, αλλά της οφείλουν με τα έργα που έκανε.
Απο εκεί και πέρα, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της Κυριακής απέναντι σε μια αξιολογότατη ομάδα που κάνει τη δική της ξεχωριστή πορεία.
Ιδιαίτερα θετικά στο μεταξύ επέδρασε στην Αναγέννηση και τα καλά σχόλια που γράφονται απο συναδέλφους της Ζακύνθου για την ομάδα της Αναγέννηση και τον σεβασμό που δείχνουν στον αντίπαλο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ
Στο μεταξύ το γραφείο Τύπου της Αναγέννησης απάντησε και στη νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαμία και φιλοξένησε στην επίσημη ιστοσελίδα της σε ανύποπτο χρόνο και με αφορμή τη συζήτηση που είχαν οι "κιτρινόμαυροι" για δικό τους θέμα με το Δήμο Καρδίτσας.

Αναλυτικά η θέση της Αναγέννησης: "Φυσικά η Αναγέννηση δεν πρόκειται ν' απαντήσει ούτε να στήσει σοβαρό διάλογο με τέτοιου είδους τοποθετήσεις που αγγίζουν τα όρια της αστειότητας!
Η ανακοίνωση της ομάδας μας αφορούσε στη συζήτηση με τον Δήμο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα έξοδα που είχε τα τρία τελευταία χρόνια για το ηχοσύστημα στο Στάδιο το οποίο απο κει που ενοικιάζονταν τόσο καιρό αγοράστηκε όπως τονίστηκε στην ανακοίνωση απο την Αναγέννηση.
Τι σχέση έχει αυτό με τη Λαμία και απο που προκύπτει η ανάγκη εμπλοκής της και μάλιστα με ειρωνική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, είναι κάτι που δεν μπορούμε να το... συλλάβουμε!
Μια φιλική συμβουλή απλώς προς τους υπεύθυνους τύπου της συμπαθέστατης ομάδας της Λαμίας: Δεν παίζει πλέον η ομάδα στην Α' Ερασιτεχνική Φθιώτιδας, ούτε στη Γ' Εθνική ως Αγρότης Λιανοκλαδίου, αλλά στη football league.
Κατα συνέπεια λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει...".
Ρεπορτάζ: Θ. ΚΑΤΣΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου