Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ Α.Ο.: Πολλά παράπονα από διαιτησία και… ΕΠΣ Ζακύνθου!

Πολύ ένταση είχε το σημερινό παιχνίδι Αετός Καλλιπάδου-Παναρτεμισιακός που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο του Αγγερικού και βρήκε νικητή τους γηπεδούχους με 2-0, στη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής!
Οι φιλοξενούμενοι τα έχουν με τον διαιτητή Δημήτρη Κωστάκη, ενώ δεν ξέφυγε από τα... "πυρά" και ο παρατηρητής αγώνα, Διονύσης Κλάδης.
Ο Κωστάκης απέβαλε από πλευράς Παναρτεμισιακού τους Βαρβαρίγο και Κάρδαρη (και τους δύο με 2η  κίτρινη κάρτα). Η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κάρδαρη για θέατρο είναι λανθασμένη και κακώς αποβλήθηκε ο παίκτης! Επίσης, νωρίτερα ο Κάρδαρης (φωτό) είχε δεχτεί την πρώτη κίτρινη για διαμαρτυρία, γιατί φώναξε επειδή δεν του δόθηκε (εκτός φάσης) καταφανέστατο φάουλ που σήκωνε και αποβολή του αντιπάλου. Μάλιστα η φάση έγινε στο ένα μέτρο από τον αρμόδιο βοηθό, Χάρη Πέττα που δεν έδωσε τίποτα!

Όλα αυτά, καθώς και η ανεκτικότητα του ρέφερι στο δυνατό παιχνίδι των αντιπάλων, εξόργισε άπαντες στην ομάδα των Λαγκαδακίων, με αποκορύφωμα την είσοδο στο γήπεδο του Προέδρου Μπάμπη Ραυτόπουλου που έκανε φραστική επίθεση στον διαιτητή Κωστάκη, αλλά και στον παρατηρητή, Σάκη Κλάδη!
Μάλιστα τους φώναζε: "Μας διαλύσατε και σήμερα" και άλλα πολλά...

Παίξανε και... μπάλα!
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η νίκη του Αετού κρίνεται δίκαιη και με το "τρίποντο" αυτό η ομάδα του Θοδωρή Δραγώνα πήρε βαθιά αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική ανάσα. Τα γκολ πέτυχαν ο Μαρόπουλος στο 38ο δευτερόλεπτο και  ο Καποδίστριας στο 47΄


ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ (Θοδωρής Δραγώνας): Χαρακτινός, Τσουκαλάς, Ζέλα, Καπαρέλης, Παππά, Ψάρρης, Γουσέτης Ανδ., Μαρόπουλος (80΄ Καπαρέλης), Καπαρέλης Ι. (78΄ Μαρινάκης Π), Γουσέτης Διον. Καποδίστριας Ι, (46΄ Ξένος)
ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ (Ανδρ. Ζουπάνος): Κυπριώτης, Κλάδης, Κορφιάτης (87΄ Βυθούλκας) , Κλάδης Ν., Καπετάνης, Βαρβαρίγος, Βοζαϊτης, Κλαυδιανός, Μπιάζης (46΄ Γιοβάνης), Κάρδαρης, Φετσάνης (70΄ Πέττας).


Για την Β΄ Κατηγορία όπου και εδώ έπεσε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής είχαμε σήμερα:

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ   7-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου