Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Πανηλειακός… ώρα μηδέν!

Η Football League ανακοίνωσε πως τα παιχνίδια των Πυργιωτών με Ερμιονίδα και Φωστήρα (9η και 10η αγωνιστική) ματαιώνονται και υπάρχει κίνδυνος αποβολής απ’ το πρωτάθλημα!
Οι πολλές προσφυγές που εκκρεμούν εις βάρος της ΠΑΕ φέρνουν άμεσο κίνδυνο ύπαρξης της ομάδας στη Football League!
Όπως ανακοινώθηκε απ’ τη διοργανώτρια αρχή, ματαιώθηκαν (μέχρι νεοτέρας) τα παιχνίδια του συλλόγου με Ερμιονίδα για την 9η αγωνιστική και Φωστήρα για την 10η, μετά από σχετική απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ!

Κάτι που σημαίνει πως με τις υπάρχουσες συνθήκες, η ομάδα της Αργολίδας παίρνει στα… χαρτιά τους τρεις βαθμούς. Κι αν δεν τακτοποιηθεί άμεσα κάποιο χρέος απ’ τα οφειλόμενα προς πολλά φυσικά πρόσωπα, τότε είναι ορατός ο κίνδυνος να μην γίνει ούτε ο αγώνας με τον Φωστήρα, δεδομένου ότι είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει!
Υπενθυμίζεται, δε, πως αν ο Πανηλειακός (ή οποιαδήποτε ομάδα) δεν κατέβει να αγωνιστεί σε τρεις σερί αγώνες, τότε αυτομάτως αποβάλλεται απ’ τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Και δεν απέχει και πολύ αυτό το σενάριο, αν δεν βρεθεί ρευστό…
Οι ανακοινώσεις: «Ο αγώνας ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ , ματαιώνεται  λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ.
Ο αγώνας ΠΑΕ ΦΩΣΤΗΡ – ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ, δεν θα διεξαχθεί λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου