Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: «Δώσε το παρών. Κράτησε ζωντανό το όνειρο»



Στις 27 Ιανουαρίου εκπνέει η προθεσμία για τη μετοχοποίηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος και η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση – κάλεσμα στον απλό φίλαθλο της ομάδας να αγοράσει τουλάχιστον μία μετοχή των πέντε (5), γιατί όπως λέει στην ανακοίνωση: «Με μία μετοχή γίνεσαι μέτοχος αυτής της γιγάντιας προσπάθειας που γίνεται στον Α.Π.Σ. Ζάκυνθος». Αναλυτικά:


«Φίλε - φίλη του Α.Π.Σ. Ζάκυνθος η ομάδα του νησιού μας, της καρδιάς μας, της αγάπης μας, παλεύει με επιτυχίες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Τιμάει τη Ζάκυνθό μας, όλους μας, σε όλη την Ελλάδα. Μας κάνει περήφανους και την καμαρώνουμε με την τίμια πορεία της σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.
Ας τη βοηθήσουμε έμπρακτα, απλά, αλλά ουσιαστικά αγοράζοντας έστω μία μετοχή. Πέντε (5) ευρώ από το υστέρημα όλων, κρατάει ζωντανό το όνειρο της Β΄ Εθνικής. Δυναμώνει το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό του νησιού μας.
Βοηθάει να λάμπει η Ζάκυνθός μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας. Με μία μετοχή γίνεσαι μέτοχος αυτής της γιγάντιας προσπάθειας που γίνεται στον Α.Π.Σ. Ζάκυνθος.
Πες ΝΑΙ για ένα καλύτερο αύριο στον αθλητισμό του νησιού μας.
Πες ΝΑΙ στο όνειρο που πρέπει να κρατήσουμε όλοι ζωντανό.
Δυστυχώς ο χρόνος τελειώνει, καθώς και οι παρατάσεις.
Μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2014 αγορές μετοχών στον ενιαίο λογαριασμό της ομάδας μας στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ (μαζί με τις πρώην ΑΓΡΟΤΙΚΗ – ΚΥΠΡΟΥ – MARFIN)
6625-110404-168

Δώσε το παρών. Κράτησε ζωντανό το όνειρο.
Δυνάμωσε τον Α.Π.Σ. Ζάκυνθος και το νησί μας.
Εκ του Δ.Σ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου