Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Από τον ΠΑΟ Βάρδας στον Ολυμπιακό ο 16χρονος Χρήστος Κουμανιώτης

Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο του ΠΑΟ Βάρδας, ο Χρήστος Κουμανιώτης είναι έτοιμος για το μεγάλο… άλμα, καθώς θα δοκιμαστεί από το τμήμα ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς, όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή του το blog του Παμβουπρασιακού.
Ο 16χρονος Χρήστος, ο οποίος είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και νυν γενικού αρχηγού της ομάδας της Βουπρασίας Ανδρέα Κουμανιώτη, αποτελεί από τους πλέον φερέλπιδες παίκτες των «πρασίνων», ενώ παράλληλα διαφαίνεται η πολύ καλή δουλειά που γίνεται εδώ κι αρκετά χρόνια στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Μάλιστα ο παλαίμαχος άσσος του Ολυμπιακού, Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος είναι σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γενικό Αρχηγό του ΠΑΟΒ, Κ. Παλούμπη, κι αφού πρώτα τον ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της ομάδας του Πειραιά για τον Χρήστο, του έδωσε πληροφορίες για τη διαμονή του παίκτη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.
Ο κ. Παλούμπης από την πλευρά του τόνισε, ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ΠΑΟ Βάρδας μια ομάδας σαν τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί την δουλειά που γίνεται στην ομάδα κι αυτό δείχνει ότι ο ΠΑΟ Βάρδας έχει αλλάξει επίπεδο.
Επίσης τόνισε στον κ. Αμανατίδη, ότι κατά καιρούς ο ΠΑΟΒ έχει καταφέρει να αναδείξει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και τρανά παραδείγματα είναι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Σάμαρης και Καράμπελας, οι οποίοι έχουν φορέσει την φανέλα της Βάρδας, όπως κι ο Β. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται με την ομάδα Κ20 του Πανιωνίου με την οποία και διαπρέπει, αλλά και σωρεία άλλων ταλέντων που έχουν αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες.


ΠΗΓΗ: olympiasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου