Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Κύπελλο: Τα ζευγάρια της φάσης των «16»

Διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής (9/1) η κλήρωση της φάσης των «16» του Κυπέλλου στα γραφεία της ΕΠΟ, με ενδιαφέροντα ζευγάρια να προκύπτουν από την κληρωτίδα...
Παρουσία εκπροσώπων όλων σχεδόν των ομάδων διεξήχθη η κλήρωση, με τη διαδικασία να καθυστερεί λίγα λεπτά, μέχρι να φτάσει στα γραφεία της ΕΠΟ ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Βούρβαχης. Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης, αντιλήφθησαν ότι η προκήρυξη αναφέρει ρητά ότι γηπεδούχος στα πρώτα ματς πρέπει να είναι η ομάδα από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Ομως κατά την κλήρωση δεν τηρήθηκε αυτό και ακολούθησαν διαβουλεύσεις για το τι πρέπει να γίνει. Τελικά αποφασίστηκε να αλλάξει στα υπάρχοντα ζευγάρια ο γηπεδούχος για το πρώτο παιχνίδι.

Τα ζευγάρια είναι τα εξής:
Πανιώνιος-Βέροια
Πανθρακικός-ΟΦΗ
Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης
Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός
Χανιά-ΠΑΣ Γιάννινα
Τύρναβος-Ολυμπιακός
Ξάνθη-Παναθηναϊκός
Κέρκυρα-ΑΕΚ


Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 20,21,22/01 και οι ρεβάνς στις 27,28,29/01.

Οι επόμενες φάσεις μέχρι τον τελικό
Προημιτελική φάση (κλήρωση 26/1/2015)
Θα συμμετάσχουν οι 8 ομάδες που προκρίθηκαν από την 3η φάση. Η κλήρωση θα διενεργηθεί χωρίς περιορισμούς και τα ζευγάρια θα δώσουν εντός και εκτός έδρας αγώνες.

 
Ημιτελική φάση (κλήρωση 9/3/2015)
Θα συμμετάσχουν οι 4 ομάδες που προκρίθηκαν από την προημιτελική φάση. Τα ζευγάρια θα δώσουν εντός και εκτός έδρας αγώνες και οι νικητές θα προκριθούν στον τελικό. Ταυτόχρονα με την κλήρωση της ημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον τυπικά γηπεδούχο του τελικού.

 
Τελικός αγώνας: ΟΑΚΑ Σάββατο 16 Μαΐου 2015
 

Στα παιχνίδια της 1ης, 4ης, 5ης φάσης ο πρώτος αγώνας θα διεξάγεται στην έδρα της ομάδας που κληρώνεται γηπεδούχος, ενώ στους αγώνες της 3ης φάσης γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα θα είναι οι ομάδες του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου