Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Μάγκες και στη βροχή!!! - Σπουδαία νίκη (2-1) επί της ΑΕΛ!

Ιστορική νίκη με 2-1 του ΑΠΣ Ζάκυνθος επί της ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης στο εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής.
Οι παίκτες του Ντάνι Ακίνο με ένα καταπληκτικό α΄ μέρος, όπου πέτυχαν και τα δύο γκολ (18΄ Βαρέλα και 44΄ Οικονόμου) κατάφεραν να πάνε τοπαιχνίδι στα μέτρα τους.
όμως στην επανάληψη (αδικαιολόγητα) παραχώρησαν γήπεδο στον αντίπαλο και δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ (58΄ Δεληζήσης) και από κει και πέρα η καρδιά όλων... έφτασε στην κούλουρη!!!
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ...
1΄ Ο Μουλόπουλος στην περιοχή θα κάνει το σουτ και ο Ξενοδόχοβ εντυπωσιακά θα διώξει σε κόρνερ.
4΄ Εκτέλεση φάουλ του Βαρέλα από δεξιά, ο Οικονόμου θα πιάσει την κεφαλιά από καλή θέση, αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.
5΄ Ο Σουάνης στην περιοχή, θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.
18΄ ΓΚΟΛ: Ο Μπλέτσας θα βγάλει την ασίστ για τον Βαρέλα που δεν θα δυσκολευτεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη και 1-0.
33΄ Ο Μουλόπουλος από δεξιά θα κάνει το σουτ με την μπάλα να σταματάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ξενοδόχοβ.
35΄ Ο Αποστολίδης θα μπερδευτεί με έναν συμπαίκτη του και θα δώσει τη δυνατότητα στον Οικονόμου που ακολούθησε τη φάση, να "κλέψει" και ο τερματοφύλακας της Λάρισας να τον ανατρέψει καθαρά.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης Κοσικίδης (Αθήνας) δεν είδε την παράβαση, με τον βοηθό του Σαμοΐλη να πέρνει πάνω του τη φάση και να... πείθει τον διαιτητή να δώσει το (καταφανέστατο) πέναλτι!  
Στη φάση αυτή οι παίκτες και οι παράγοντες της Λάρισας... την "έπεσαν" στο βοηθό και τον διαιτητή, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πάρει τους βοηθούς του και τον 4ο  διαιτητή Μπλάνα και να πάνε στα αποδυτήρια!
Το παιχνίδι διεκόπη για περίπου 5 λεπτά και όταν επέστρεψαν έδωσε το πέναλτι και κίτρινη (κακώς) στον Αποστολίδη. 
44΄ ΓΚΟΛ: Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός Κώστας Οικονόμου, κάνοντας το 2-0.
45΄ + 5΄ Σουτ εντός περιοχής του Σουάνη, η μπάλα πέρασε άουτ.
47΄ Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πινδώνης θα πιάσει την καρφωτή κεφαλιά από κοντινή απόσταση και ο Ξενοδόχοβ με καταπληκτική απόκρουση έσωσε την εστία του!
58΄ ΓΚΟΛ: Ο Ελιομάρ εκτελεί το κόρνερ και ο πανύψηλος Δεληζήσης με κεφαλιά θα μειώσει σε 2-1.
66΄ Μακρινό σουτ του Πινδώνη η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
72΄ ωραία ενέργεια από Πέττα, Πιτταρά και Κυριακίδη με τον τελευταίο να σουτάρει στη κίνηση και την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
84΄ Σέντρα από αριστερά του Ελιομάρ κανένας δεν βρέθηκ στην πορεία της μπάλας.
90΄ Γυριστό σουτ του Πινδώνη από το σημείο του πέναλτι, ο Ξενοδόχοβ με εντυπωιακό τρόπο έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε την μπάλα.
90΄ + 3΄ Μόνος του ο Πιτταράς (εκτός πειοχής) είδε τον Αποστολίδη εκτός εστίας,προσπάθησε να τον "κρεμάσει" με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοβ, Οικονόμου (55΄ λ. τρ. Πέττας), Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Βαρέλα (22΄ λ. τρ. Πιτταράς), Ευθυμιάδης, Αποστόλου, Μπλέτσας, Κριτσμάρεβιτς, Χατζησάββας (68΄ Κυριακίδης), Τσόπελας


ΛΑΡΙΣΑ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος (27΄ λ. τρ. Κουρτεσιώτης), Καρακατσάνος, Δελιζήσης, Νεμπεγλέρας, Μελισσάς (46΄ Πινδώνης), Μούτσα (66΄ Μπόγιοβιτς), Σουάνης, Γιαντζής, Ελιομάρ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου