Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός Σερρών 3-2

Σε ένα απρόσμενο θρίλερ μετατράπηκε, η άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού Βόλου, κόντρα στον Εθνικό Σερρών. Ο Ολυμπιακός ενώ κέρδιζε 3-0, δέχθηκε δύο γκολ σε ένα λεπτό και ο αγώνας απέκτησε τεράστιο ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 3-2!  
Οι ερυθρόλευκοι ήθελαν τη νίκη για να πλησιάσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και το κατάφεραν. Ο Ολυμπιακός έπιασε την Ζάκυνθο στην τέταρτη θέση με 17 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός καλύτερος του Εθνικού, πήρε δίκαια την νίκη. Σε ολόκληρη διάρκεια του παιχνιδιού, οι ερυθρόλευκοι, ήταν καλύτεροι, από τον Εθνικό. Οι καιρικές συνθήκες ήταν κακές. Ο δυνατός αέρας ήταν εμπόδιο, για τις δύο ομάδες.
Στο πρώτο ημίχρονο, το θέαμα ήταν κακό. Ελάχιστες καλές στιγμές στα πρώτα σαραπέντε λεπτά  . Μοναδική αξιόλογη στιγμή, το γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου.
Ο Μαρτίνεθ εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί έδιωξαν η μπάλα και ο Νικολιάς με σουτ περίπου δέκα  μέτρα εκτός μεγάλης περιοχής, την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0!
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός μεταμορφώθηκε. Παρουσιάστηκε δυνατός  και  δημιούργησε αρκετές καλές στιγμές.
Από τα πρώτα λεπτά, οι γηπεδούχοι απείλησαν. Στο 55΄η υπεροχή μετατράπηκε σε γκολ. Ο Ρόκας έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Διαμαντόπουλο  και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 67 μεγάλη ευκαιρία τον Ολυμπιακό, ο Θέος πασάρει στον Μαρτίνεθ και το  σουτ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ολυμπιακός κέρδισε κόρνερ. Ο Μπιτάγκ  εκτέλεσε κόρνερ  και Διαμαντόπουλος σκόραρε με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι.
Όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε εύκολα. Όμως μέσα σε δυο λεπτά άλλαξαν τα πάντα. Στο 71 ο Μαρίνος βρίσκει τον Τσιλούλη ο οποίος με πλάσε μείωσε σε 3-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 με έναν εκπληκτικό τρόπο.  Ο Κρεββατάς σούταρε από τα 35 μέτρα και  ο Κασμερίδης δεν μπόρεσε να αντιδράσει …γιατί κρέμονταν το οριζόντιο δοκάρι!!! Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 88ο λεπτό όταν ο Νικολιάς έδωσε έτοιμο γκολ στον Διαμαντόπουλο και αυτός αντί να την στείλει στα δίχτυα της άδειας από γκολκίπερ εστίας, σούταρε πάνω στον αμυντικό Κοντσίδη.
Συνθέσεις:
Ολυμπιακός Βόλου:   Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Ρόκας, Μαρτίνεθ (85' Μέζα), Μπιτάνγκ, Θέος (75' Κορνελάτος), Διαμαντόπουλος, Νικολιάς.
Εθνικός Σερρών: Κραβαρίτης, Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Ναστέφσκι (71' Κρεββατάς), Κουκόλης (64' Λαζαρίδης), Νικολίτσας, Μαρίνου, Τσιλούλης, Σαββίδης, Κοντσίδης, Παναγιωτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου